Ανατροπή στην υπόθεση Παπαγιάννη - Παυλίδου: Γιατί θα κάτσει πρώτη στο εδώλιο η ηθοποιός

Ανατροπή στην υπόθεση Παπαγιάννη - Παυλίδου: Γιατί θα κάτσει πρώτη στο εδώλιο η ηθοποιός

Ο Μάνος Παπαγιάννης την έχει μηνύσει για επικίνδυνη σωματική βλάβη.


Πριν από τέσσερα χρόνια η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου είχε μηνύσει τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό εν ώρα εργασίας. Και οι δύο είχαν υποβάλει μηνύσεις ο ένας στον άλλο. Τέσσερα χρόνια μετά και έχουμε μια μεγάλη ανατροπή στην υπόθεσή τους.

Σύμφωνα με το «Πρωινό» στο εδώλιο αντί να κάτσει ο Μάνος Παπαγιάννης, θα βρεθεί πρώτα η Σοφία Παυλίδου.

Όπως μετάφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής, στο εδώλιο θα καθίσει πρώτα η Σοφία Παυλίδου, καθώς ο Μάνος Παπαγιάννης την κατηγορεί επίσης για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

«Eξαιτίας της κακής σκανδαλώδους διαχείρισης των δύο αυτών υποθέσεων από την Εισαγγελία, θα καθίσει στο σκαμνί η Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός είναι πληγωμένη, αφού είναι κατηγορούμενη και για αυτό συμβαίνει γιατί η μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη έφτασε νωρίστερα στον Εισαγγελέα», είπε η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια για την υπόθεση μίλησε η κυρία Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, λέγοντας: «Οι δύο ηθοποιοί αλληλομηνύθηκαν και σχηματίστηκαν δύο ποινικές δικογραφίες. Δεν είναι οξύμωρο που το ένα δικαστήριο προσδιορίστηκε πριν από το άλλο. Ο κ. Παπαγιάννης δεν έχει μηνύσει την συνάδελφό του για συκοφαντική δυσφήμιση μόνο. Όταν έγινε το περιστατικό του 2018 την μήνυσε δίνοντας τη δική του εκδοχή, ισχυριζόμενος ότι και ο ίδιος υπέστη επίθεση. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάιο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS