Αν Χάθαγουεϊ: Περιέγραψε ότι έπρεπε να φιληθεί με 10 διαφορετικούς άντρες κατά τη διάρκεια οντισιόν στις αρχές του 2000

Αν Χάθαγουεϊ: Περιέγραψε ότι έπρεπε να φιληθεί με 10 διαφορετικούς άντρες κατά τη διάρκεια οντισιόν στις αρχές του 2000

Η Αν Χάθαγουεϊ θυμήθηκε ότι έπρεπε να φιλήσει 10 διαφορετικούς άντρες κατά τη διάρκεια οντισιόν στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Σε μια νέα συνέντευξη στο V Magazine, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε στις αρχές της καριέρας της και στο πώς ένιωθε την ανάγκη να συμφωνεί με αμφισβητήσιμες πρακτικές.

Συγκεκριμένα, η 41χρονη ηθοποιός δήλωσε: «Πίσω στη δεκαετία του 2000 - και αυτό μου συνέβη - θεωρούνταν φυσιολογικό να ζητούν από έναν ηθοποιό να φιλιέται με άλλους ηθοποιούς για να δοκιμάσουν τη χημεία, κάτι που στην πραγματικότητα είναι ο χειρότερος τρόπος για να το κάνεις».

Και πρόσθεσε: «Μου είπαν: "Έχουμε 10 άντρες που έρχονται σήμερα και εσύ είσαι στο καστ. Δεν είσαι ενθουσιασμένη που θα φιληθείς με όλους αυτούς;". Και σκέφτηκα, "Συμβαίνει κάτι με μένα;", γιατί δεν ήμουν ενθουσιασμένη. Μου φάνηκε αηδιαστικό».

Η Χάθαγουεϊ δήλωσε ότι είχε «τρομερή επίγνωση του πόσο εύκολο ήταν να χάσει κανείς τα πάντα με το να χαρακτηριστεί "δύσκολος"», παρόλο που ήταν «τόσο νέος».

«Έτσι, προσποιήθηκα ότι ήμουν ενθουσιασμένη και συνέχισα», σχολίασε.

Η ηθοποιός, η οποία δεν ανέφερε καμία ταινία και κανέναν ηθοποιό ονομαστικά, σημείωσε ότι έτσι λειτουργούσαν τα πράγματα τότε.

«Δεν ήταν παιχνίδι εξουσίας, κανείς δεν προσπαθούσε να γίνει απαίσιος ή να με πληγώσει», είπε. «Ήταν απλώς μια πολύ διαφορετική εποχή και τώρα ξέρουμε καλύτερα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|05|24 10:52

Νέα Ford Mustang ... American History [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ