Αμήχανη στιγμή στο MasterChef: Ποιας παίκτριας το φαγητό «έφτυσαν» οι κριτές -«Είναι το χειρότερο πιάτο»

Αμήχανη στιγμή στο MasterChef: Ποιας παίκτριας το φαγητό «έφτυσαν» οι κριτές -«Είναι το χειρότερο πιάτο»

Στη χθεσινή δοκιμασία του MasterChef, μια παίκτρια δεν κατάφερε να φτιάξει ένα γευστικό πιάτο και να εντυπωσιάσει με τις μαγειρικές της ικανότητες τους κριτές.

Ο λόγος για τη Μαρία που έφτιαξε shoumai σουπιάς με σάλτσα ορτυκιού, όξινο λάδι κόλιανδρου και σχοινόπρασο αλλά δεν ήταν τόσο καλή προσπάθεια, με αποτέλεσμα να δούμε τον Πάνο Ιωαννίδη να φτύνει το φαγητό σε χαρτοπετσέτα. «Είναι από τις χειρότερες προσπάθειες που μας έχεις φέρει! Δεν έχει πάει τίποτα σωστά. Δεν είναι νόστιμο, δεν είναι καθόλου ωραίο» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης στη Μαρία.

Δεν ήταν ωστόσο το μόνο απογοητευτικό αποτέλεσμα. Και ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του και αναρωτήθηκε αν οι παίκτες είναι κουρασμένοι, αφού οι αστοχίες διαδέχονταν η μία την άλλη. «Τι θέλεις; Τι κάνεις εδώ;», ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς και τον Σταύρο αφού το πιάτο δεν πέτυχε.

Το αποτέλεσμα, όπως έχει προδώσει ήδη το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, είναι 7 παίκτες να βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση και να κληθούν να μαγειρέψουν για να παραμείνουν στο MasterChef. Εκείνος με τη χειρότερη απόδοση θα αντιμετωπίσει στην κουζίνα τη Μαρία Μπέη που επιστρέφει στον διαγωνισμό και διεκδικεί μια θέση.

Η Μαρία Μπέη επιστρέφει στο MasterChef

Φέτος οι διαγωνιζόμενοι, που διεκδικούν τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ, βρίσκονται αντιμέτωποι με τους νέους κανόνες του MasterChef. Σε αυτούς, περιλαμβάνεται και μια δυνατότητα να μετατραπεί το παιχνίδι σε all star, αφού προσφέρεται ένα εισιτήριο σε παλιούς διαγωνιζόμενους να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, οι πιο αδύναμες προσπάθειες στην πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας έρχονται αντιμέτωποι με ισχυρούς αντιπάλους.

Ετσι, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το Star, η παίκτρια που επιστρέφει ξανά στο MasterChef και θα τη δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (28/02) είναι η Μαρία Μπέη!

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS