«Σε μικρές στιγμές αλλάζει όλη σου η ζωή» -Ο Ακης Πετρετζίκης εξηγεί πώς παραλίγο να φύγει από την οντισιόν του MasterChef

«Σε μικρές στιγμές αλλάζει όλη σου η ζωή» -Ο Ακης Πετρετζίκης εξηγεί πώς παραλίγο να φύγει από την οντισιόν του MasterChef

Ο Άκης Πετρετζίκης δεν είναι απλά ο πρώτος Έλληνας MasterChef, αλλά αποτελεί μέχρι τώρα και τον νικητή του τηλεοπτικού διαγωνισμού που αποκόμισε τα περισσότερα οφέλη από τη νίκη του και έπειτα.

Ο σεφ βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και εκτός των άλλων συζήτησαν για εκείνη την πρώτη του οντισιόν. Ο Άκης Πετρετζίκης ζούσε στην Αγγλία τότε και ταξίδεψε στην Αθήνα μόνο για τις οντισιόν του πρώτου, πρώτου MasterChef, πριν 10 χρόνια.

Όπως εξηγεί σήμερα, όλα πήγαν… στραβά από την πρώτη στιγμή. «Είχα πάρει το ψάρι από την Αγγλία μαζί μου, το είχα βάλει στην τσάντα μου, να το μαγειρέψω. Οπότε είχε χαλάσει ο μπακαλιάρος, καθώς τον έφερα στην Ελλάδα» λέει για το πιάτο που σκόπευε να ετοιμάσει για τους κριτές (Λευτέρη Λαζάρου, Δημήτρη Σκαρμούτσο και Γιάννη Λουκάκο) ο Άκης Πετρετζίκης. Ο μάγειρας εξηγεί πως έτρεχε ως το τελευταίο λεπτό να προμηθευτεί νέα υλικά για ένα πιάτο που αναγκάστηκε να στήσει από την αρχή λίγο πριν τις οντισιόν.

Ο Άκης Πετρετζίκης παραλίγο να παρατήσει τις οντισιόν

Διηγούμενος την ημέρα που βρέθηκε για πρώτη φορά στο MasterChef, ο Άκης Πετρετζίκης περιγράφει πως του ανακοινώθηκε ότι θα μπει στους κριτές δέκατος. Ωστόσο, όπως είπε, τον πίεζε ο χρόνος της επιστροφής, καθώς θα έχανε το αεροπλάνο.

«Πήρα τα πράγματά μου να φύγω από τις οντισιόν» είπε στη Ναταλία Γερμανού, περιγράφοντας πως μια υπεύθυνη της παραγωγής άλλαξε τη σειρά ώστε να μπει πρώτος. «Πρέπει να μπω πρώτος, αλλά δεν πρέπει να χρονοτριβήσω γιατί θα χάσω το αεροπλάνο και θα χάσω τη δουλειά μου» θυμάται ο Άκης Πετρετζίκης να της λέει τότε.

Βίντεο: Ο Άκης Πετρετζίκης ήθελε να ζήσει στο εξωτερικό

«Σε μικρές στιγμές αλλάζει όλη σου η ζωή. Στο τέλος της ημέρες δεν ξέρεις αν σου βγαίνει καλύτερο ή χειρότερο. Άλλαξαν οι στόχοι της ζωής μου» είπε στη συνέχεια ο Άκης Πετρετζίκης που αποκαλύπτει πως τα σχέδιά του ήταν εντελώς διαφορετικά πριν κερδίσει το MasterChef. «Ήθελα να πάω σε ένα ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, να το αναλάβω σαν σεφ, να κάνω εκεί την οικογένειά μου. Ήθελα να ζήσω έξω», λέει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ