Αντώνης Ρέμος: Νέα απάντηση για την υπόθεση φοροδιαφυγής - «Δεν φοβόμαστε κανέναν - Είμαστε εδώ όρθιοι»

Αντώνης Ρέμος: Νέα απάντηση για την υπόθεση φοροδιαφυγής - «Δεν φοβόμαστε κανέναν - Είμαστε εδώ όρθιοι»

Νέα απάντηση έδωσε ο Αντώνης Ρέμος για την υπόθεση φοροδιαφυγής, για την οποία ελέγχεται, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής ελέγχεται για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατ., ξέπλυμα μαύρου χρήματος και μη καταβολή χρεών, μετά από πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα, με το οποίο δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του.

«Δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε εδώ όρθιοι», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης.

«Για μένα το να γυρνάω εδώ στη Θεσσαλονίκη και να τραγουδάω ειδικά σε αυτό το θέατρο που έχω ζήσει μεγάλες στιγμές είναι κάτι μοναδικό. Και σήμερα στη Θεσσαλονίκη βλέπω πολύ αγάπη και δεν είναι μόνο να σου δίνουνε αγάπη αλλά να παίρνεις αγάπη όταν τη χρειάζεσαι. Κι εγώ σήμερα τη χρειαζόμουν αυτή την αγάπη από τη πόλη μου. Σας ευχαριστώ γι’ αυτή την αγκαλιά που μου δίνεται», ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος, απευθυνόμενος στον κόσμο.

Παρούσα στη χθεσινοβραδινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου ήταν και η σύζυγος του τραγουδιστή Υβόνη Μπόσνιακ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ