Αντώνης Ρέμος: Είμαι εδώ όρθιος γιατί με αγαπάτε - Το ευχαριστώ και το μήνυμα του τραγουδιστή στην πρώτη sold out συναυλία του μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής

Αντώνης Ρέμος: Είμαι εδώ όρθιος γιατί με αγαπάτε - Το ευχαριστώ και το μήνυμα του τραγουδιστή στην πρώτη sold out συναυλία του μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής

«Καλωσήρθατε! Καλησπέρα! Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω, θα το πω εκεί που πρέπει» είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το Κατράκειο για να τον απολαύσει, στην πρώτη συναυλία του μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής, για την οποία ερευνάται.

«Σε εσάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Απλά να σας πω μόνο μια κουβέντα: Να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη. Απλά να αντέξετε» είπε ο Αντώνης Ρέμος απευθυνόμενος στον κόσμο, που έσπευσε από νωρίς στο Κατράκειο για να τον απολαύσει στη συναυλία του.

«Σας λέω μόνο ότι πρόβλημα κι αν έχετε, το χειρότερο είναι τα προβλήματα υγείας. Όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αρκεί να είμαστε όρθιοι. Είμαι εδώ όρθιος γιατί με αγαπάτε. Εσείς με στηρίζετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής, λίγο πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει τις γνωστές επιτυχίες του.

«Σας λέω μόνο ότι πρόβλημα κι αν έχετε, το χειρότερο είναι τα προβλήματα υγείας. Όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αρκεί να είμαστε όρθιοι. Είμαι εδώ όρθιος γιατί με αγαπάτε. Εσείς με στηρίζετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» συμπλήρωσε ο Αντώνης Ρέμος, λίγο πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει τις γνωστές επιτυχίες του.

Ο δικηγόρος του απαντά δείχνοντας έγγραφο ντοκουμέντο της ΑΑΔΕ για την υπόθεση φοροδιαφυγής - "Λένε ψέματα"

Στην αντεπίθεση περνά ο Αντώνης Ρέμος που αρνείται κάθε κατηγορία περί φοροδιαφυγής, με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να φέρνει στο φως της δημοσιότητας έγγραφο ντοκουμέντο της ΑΑΔΕ, απαντώντας σε όσα ακούγονται γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της δέσμευσης της περιουσίας του τραγουδιστή.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και παρουσιάζοντας το εν λόγω έγγραφο, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε πως ένα ψέμα που έχει διαρρεύσει είναι ότι ο Αντώνης Ρέμος δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για τα χρέη του Ηρακλή.

Έτσι, έδειξε ένα έγγραφο της ΑΑΔΕ, από το οποίο, όπως δήλωσε, φαίνεται το ποσό το οποίο έχει πληρώσει ο γνωστός τραγουδιστής το 2021 και ανέρχεται περίπου σε 1.240.000.

«Υπάρχει επίσημο έγγραφο από την ΑΑΔΕ, έρχεται η άλλη Αρχή που καταπολεμά το μαύρο χρήμα και με δήλωσή της στα μέσα ενημέρωσης, που λέει ότι εμείς είμαστε η πηγή, λέει ψέματα βάρβαρα σε βάρος του κυρίου Αντώνη Ρέμου ότι δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ. Αυτός ο πολίτης λοιπόν, πώς να αισθανθεί όταν οι ανεξάρτητες αρχές μας πληροφορούν για καινούργια ψέματα, τα οποία με ντοκουμέντα αποδεικνύονται;», σημείωσε ο γνωστός δικηγόρος και αποκάλυψε το έγγραφο.

«Δεν υπάρχει ποινική δίωξη - Δεν υπάρχει κατηγορία»

Ο κ. Δημητρακόπουλος υπογράμμισε πως «διενεργείται προκαταρκτική εξέταση κατά το στάδιο αυτό. Δεν υπάρχει ποινική δίωξη. Δεν υπάρχει κατηγορία. Άρα σωστά είπε ότι ελέγχεται».

Όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος «είναι ένας πολίτης και τίποτα περισσότερο. Έναντι του νόμου είμαστε όλοι ίσοι και καλώς έγινε η έρευνα, από την Αρχή Καταπολέμησης Περιουσίας, η οποία δεν είναι νόμιμη και κάποιος επιχειρεί να τη νομιμοποιήσει. Υπογράμμισε πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν ζητάει ιδιαίτερη μεταχείριση και εκφράζει κάποιες απορίες όπως «πως είναι δυνατόν το πόρισμα της συγκεκριμένης αρχής να διαρρέεται στους δημοσιογράφους και να μην το έχουμε λάβει εμείς στα χέρια μας;»

Έκανε λόγο πως για ένα «θεσμικό ατόπημα», το οποίο δεν είναι σωστό.

«Δεν φοβάμαι ειλικρινά σας μιλάω να σας πω αυτά που πιστεύω. Δεν είμαι δικηγόρος που κρύβομαι. Από κει και πέρα αυτό που λέω. Υπάρχουν αποδείξεις, υπάρχουν εφημερίδες, υπάρχουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί που διαβάζουν το πόρισμα για το οποίο κατηγορείται ο κ. Ρέμος. Εγώ δεν το ξέρω. Ο Αντώνης Ρέμος δεν το ξέρει. Ο συνάδελφός μου Στάθης Μπακάλης, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση από παλιά σε φορολογικό επίπεδο, δεν το ξέρει. Όταν πάρουμε το πόρισμα και θα ζητήσουμε το πόρισμα επισήμως τη Δευτέρα από την εισαγγελική αρχή, γιατί εκεί έχει διαβιβαστεί, θα δημοσιοποιήσουμε και την υπεράσπιση», κατέληξε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ