Adele: Η νύφη και ο γαμπρός που «έκλεψαν» την παράσταση σε συναυλία της

Adele: Η νύφη και ο γαμπρός που «έκλεψαν» την παράσταση σε συναυλία της

Λίγες ώρες μετά τον γάμο τους, μία κομμώτρια και ένας κτηματομεσίτης αποφάσισαν να πάνε στη συναυλία της Adele.

Το νιόπαντρο ζευγάρι τράβηξε την προσοχή τόσο του κοινού, όσο και της ίδιας της τραγουδίστριας, η οποία δεν τους προσπέρασε. Με το που ξεχώρισε τη νύφη και τον γαμπρό στο κοινό τους πλησίασε, ενώ παράλληλα τραγουδούσε μία από τις επιτυχίες της.

Διακόπτοντας για λίγο την ερμηνεία του «When We Were Young» ρώτησε το ζευγάρι αν μόλις είχε παντρευτεί, πριν αναφωνήσει «σήμερα; Συγχαρητήρια!».

Τότε οι νεόνυμφοι, της ζήτησαν να υπογράψει το νυφικό της γυναίκας, το οποίο με λίγη δυσκολία το κατάφερε και έκανε το ζευγάρι ακόμη πιο χαρούμενο. Τη στιγμή απαθανάτισαν μερικοί από τους υπόλοιπους θαυμαστές που βρίσκοντας στο Λας Βέγκας για τη συναυλία και μοιράστγκαν το βίντεο στα social media. Μέσα σε λίγες ώρες απέσπασε εκατοντάδες χιλιάδες likes και σχολίων.

Δείτε το βίντεο

@adeleaccess Adele concert? Wedding goals sorted ✔️ #adele #weekendswithadele #adelevegas #adelelive #whenwewereyoung #wedding #fypシ ♬ When We Were Young - Adele
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ