Άαρον Κάρτερ: Βρέθηκε πνιγμένος στην μπανιέρα του σπιτιού του - Πάλευε με την κατάθλιψη και είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια

Άαρον Κάρτερ: Βρέθηκε πνιγμένος στην μπανιέρα του σπιτιού του - Πάλευε με την κατάθλιψη και είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια

Σόκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία ο θάνατος του 34χρονου τραγουδιστή, αδελφού του τραγουδιστή των «Backstreet Boys» Νικ Κάρτερ, Άαρον Κάρτερ, ο οποίος βρέθηκε πνιγμένος στην μπανιέρα του σπιτιού του.

Οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν ότι έλαβαν κλήση στο 100 στις 11 το πρωί του Σαββάτου, η οποία έλεγε ότι «ένας άνδρας είχε πνιγεί στην μπανιέρα». Επικοινώνησε μαζί τους η οικιακή βοηθός, η οποία είχε βρει το πτώμα του. Ντετέκτιβ έχουν αποσταλεί στο σημείο, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες ή ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια προς το παρόν.

Ο Κάρτερ, ο οποίος άνοιξε την περιοδεία των Backstreet Boys το 1997, έγινε διάσημος τη δεκαετία του '90 κυκλοφορώντας τέσσερα άλμπουμ, ξεκινώντας στην ηλικία των 9 ετών. Η ζωή του ήταν ταραχώδης καθώς διαπληκτίστηκε δημοσίως με πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Νικ, τον οποίο κατηγόρησε ότι προσπάθησε να τον θέσει υπό κηδεμονία, παρόμοια με αυτή που είχε τεθεί στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Το 2019, αποκάλυψε στο «The Doctors» ότι διαγνώστηκε με «πολλαπλή διαταραχή προσωπικότητας, σχιζοφρένεια, οξύ άγχος και μανιακή κατάθλιψη», σύμφωνα με το CNN. Ο Κάρτερ αφήνει πίσω του έναν γιο 11 μηνών.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ακούγεται να τραγουδάει ότι θα φύγει αλλά όχι για πολύ. Το βίντεο αναρτήθηκε στο Instagram μόλις μία ημέρα πριν από τη σοκαριστική ανακοίνωση.

Οι «New Kids on the Block» έγραψαν στο σχόλιό τους για τον θάνατό του: «Είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι για τον ξαφνικό θάνατο του Άαρον Κάρτερ. Στέλνουμε προσευχές στην οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη, Άαρον».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ