Επικεφαλής BioNTech: Αυξάνονται οι πιθανότητες για ετήσιο εμβολιασμό κατά της Covid

Επικεφαλής BioNTech: Αυξάνονται οι πιθανότητες για ετήσιο εμβολιασμό κατά της Covid

Διευκρίνησε ότι η BioNTech θα είναι σε θέση να προσαρμόσει το εμβόλιο της κατά του SARS-COV-2 σχετικά γρήγορα για να ανταποκριθεί στην εμφάνιση της παραλλαγής Ομικρον

Αυξάνεται η πιθανότητα οι άνθρωποι να χρειάζονται ένα ετήσιο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, όπως με τη γρίπη, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της BioNTech, Ουγκούρ Σαχίν.

Διευκρίνησε δε ότι η BioNTech θα είναι σε θέση να προσαρμόσει το εμβόλιο της κατά του SARS-COV-2 σχετικά γρήγορα για να ανταποκριθεί στην εμφάνιση της παραλλαγής Ομικρον, ενώ ξεκαθάρισε ακόμα ότι τα εμβόλια αναμένεται να συνεχίσουν να παρέχουν προστασία απέναντι στην σοβαρή νόσηση παρά τις μεταλλάξεις του ιού.

«Πιστεύουμε ότι οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν λάβει αναμνηστική δόση θα έχουν αρκετή προστασία κατά της σοβαρής νόσησης, ίσως και κατά οποιουδήποτε τύπου νόσησης. Θα το ξέρουμε σε λίγες εβδομάδες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Προβλέπουμε ότι οι ανεμβολίαστοι ενδέχεται να έχουν ακόμη περισσότερο σοβαρή και ταχεία νόσηση» δήλωσε δε ο CEO της BioNTech.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS