Θύμα των χάκερς και το Game of Thrones

Θύμα των χάκερς και το Game of Thrones

Το Netflix την είχε “πατήσει” πριν από μερικούς μήνες όταν διέρρευσαν online όλα τα επεισόδια του Orange is the New Black πριν την πρεμιέρα της 5ης σεζόν και τώρα φαίνεται ότι ήρθε η σειρά του HBO να αντιμετωπίσει μια παρόμοια κατάσταση. Σύμφωνα με το Entertainment Weekend, το δίκτυο επιβεβαίωσε ότι έπεσε θύμα hackers και εκλάπησαν διάφορα προσωπικά στοιχεία μαζί με υλικό από ορισμένες σειρές.

Το email που απεστάλλει στους υπαλλήλους του HBO την Κυριακή αναφέρει ότι οι hackers έβαλαν “χέρι” σε 1.5TB δεδομένων της εταιρείας και πιθανότατα έχουν διαρρεύσει online το σενάριο του 4ου επεισοδίου της φετινής σεζόν του Game of Thrones, ενώ ταυτόχρονα απειλούν ότι έχουν ακόμη περισσότερο υλικό για να βγάλουν στον αέρα τις επόμενες ημέρες.

Μέχρι στιγμής κανένα μέσο ενημέρωσης δεν έχει καταφέρει να βρει το περίφημο σενάριο, επομένως, μπορούμε να κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας για τις εξαγγελίες των hackers. Το πιο ανησυχητικό, όμως, είναι το γεγονός ότι μέσα στο 1.5TB των δεδομένων που εκλάπησαν περιλαμβάνονται προσωπικά στοιχεία, usernames, passwords κλπ. από χιλιάδες χρήστες του HBO.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS