Τα νέα iPhone Xs & iPhone Xs Max έφθασαν σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα νέα iPhone Xs & iPhone Xs Max έφθασαν σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Οι πολυαναμενόμενες ναυαρχίδες της Apple, iPhone Xs και iPhone Xs Max είναι διαθέσιμες από σήμερα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα αλλά και online στο www.cosmote.gr και το www.germanos.gr. Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το iPhone Xs από €1.229 (€34,14/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις) και το iPhone Xs Max από €1.339 (€37,19/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις) ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και να τα συνδυάσουν με high end αξεσουάρ, μέσα από μια μεγάλη γκάμα. Τα νέα iPhone κυκλοφορούν σε τρία χρώματα (χρυσό, ασημί και space gray) και σε τρεις εκδόσεις: 64GB, 256GB και 512GB.

COSMOTE iPhoneXs 1

Ο Διευθυντής Retail Ομίλου ΟΤΕ, Κώστας Βούζας και ο Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων Ομίλου ΟΤΕ, Πέτρος Παπαγγέλης μαζί με τους Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου.

Τα αποκαλυπτήρια των νέων συσκευών της Apple έγιναν σε εκδήλωση χθες το βράδυ στο κατάστημα της COSMOTE στο Σύνταγμα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές, παρουσιαστές και celebrities, οι οποίοι είδαν πρώτοι στην Ελλάδα τα iPhone Xs και δοκίμασαν τα high end χαρακτηριστικά των ολοκαίνουργιων smartphones.

COSMOTE iPhoneXs 2

Τα αποκαλυπτήρια των νέων iPhone Xs

Τα iPhone Xs και iPhone Xs Max διαθέτουν οθόνες edge to edge Super Retina HD 5,8" και 6,5" OLED, κύρια κάμερα 12MP και εμπρόσθια 7MP True Depth τεχνολογίας και βελτιωμένο True Tone φλας. Eίναι εξοπλισμένα με πανίσχυρο επεξεργαστή Α12 bionic, Face ID, τεχνολογία Smart HDR, εξελιγμένα ηχεία για στέρεο ήχο, καθώς και λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality). Παράλληλα, διαθέτουν πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο νερό, IP68 (έως 30 λεπτά στα 2μ.). 

COSMOTE iPhoneXs 4

Οι ναυαρχίδες της Apple, iPhone Xs και iPhone Xs Max

Με τα νέα iPhone Xs & Xs Max, οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν αξεπέραστες ταχύτητες Mobile Internet έως 500Mbps, μέσα από το COSMOTE 4G/4G+, το μεγαλύτερο δίκτυο 4G & 4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψηπάνω από 98% και 92% αντίστοιχα.

Το δίκτυο COSMOTE διακρίθηκε και φέτος ως το πιο γρήγορο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα (“Greece’s Fastest Mobile Network 2018”) στα «SpeedTest Awards» του ανεξάρτητου φορέα Ookla, της διεθνώς αναγνωρισμένης και εξειδικευμένης εταιρείας σε μετρήσεις και επιδόσεις Internet. Το δίκτυο κινητής COSMOTE είναι ταχύτερο κατά 68% από το δεύτερο πάροχο, σε επίδοση download. Για να προσφέρει σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές υψηλές ταχύτητες Mobile Internet, η COSMOTE έχει αυξήσει τα τελευταία δύο χρόνια τη μέση ταχύτητα πρόσβασης στο Internet κατά 40% και τη χωρητικότητα του δικτύου κατά 57%.  Παράλληλα, οι ναυαρχίδες της Apple είναι πλήρως συμβατές με την αποκλειστική δυνατότητα του δικτύου κινητής COSMOTE για WiFi Calling την πρωτοποριακή υπηρεσία που εξασφαλίζει σήμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

COSMOTE iPhoneXs 5

Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αθηνά Οικονομάκου, Λάουρα Νάργες, Άκης Πετρετζίκης, Κώστας Παπανικολάου και Νικολέττα Ράλλη είδαν πρώτοι τις νέες συσκευές της Apple


Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το ριζικά ανασχεδιασμένο Apple Watch Series 4 από €459 (€19,12/μήνα σε 24 άτοκες δόσεις) και σε ακόμα περισσότερα χρώματα. Κυκλοφορεί με νέες οθόνες 40mm και 44mm, εξελιγμένο ηλεκτρικό και οπτικό αισθητήρα καρδιάς, ειδοποιήσεις χαμηλών και υψηλών καρδιακών παλμών, εξελιγμένα gyroscope και accelerometer ακριβείας που παρέχουν ανίχνευση πτώσης και κλήση SOS έκτακτης ανάγκης.

COSMOTE iPhoneXs 6

Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κώστας Παπανικολάου στα αποκαλυπτήρια των iPhone Xs

COSMOTE iPhoneXs 7

O Γιάννης Τσιμιτσέλης δοκιμάζει την προηγμένη κάμερα του iPhone Xs

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS