Στις 12 Σεπτεμβρίου αναμένονται τα αποκαλυπτήρια των νέων iPhones

Στις 12 Σεπτεμβρίου αναμένονται τα αποκαλυπτήρια των νέων iPhones

Η Apple ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στις 12 Σεπτεμβρίου στο Steve Jobs Theater, στο campus της στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, όπου και αναμένεται να αποκαλύψει τα νέα της iPhones.

Όπως αναφέρει το Reuters, αναλυτές εκτιμούν ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τρία νέα smartphones φέτος, περιλαμβανομένου ενός με μεγαλύτερη οθόνη από τα προηγούμενα μοντέλα. Επίσης, εκτιμάται πως η αμερικανική εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα iPhone με οθόνη edge-to-edge παρόμοια με αυτήν του iPhone X,αλλά χρησιμοποιώντας φθηνότερη τεχνολογία οθονών LCD.

Στην πρόσκληση της Apple ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούσε η μεγάλη χρήση του χρυσού χρώματος, πυροδοτώντας εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η εταιρεία σκοπεύει να λανσάρει έναν «διάδοχο» χρυσού χρώματος στο iPhone X, το οποίο ήταν διαθέσιμο μόνο σε ασημί και γκρίζο χρώμα.

Έγγραφα που είχαν υποβληθεί στη US Federal Communications Commission δείχνουν ότι η Apple είχε ζητήσει έγκριση για μια χρυσή έκδοση του iPhone X, αλλά ποτέ δεν κυκλοφόρησε κάτι τέτοιο.

Σε κάθε περίπτωση, μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση της Apple, η ιστοσελίδα 9το5Mac δημοσίευσε φωτογραφίες δύο χρυσών iPhones, το ένα πάνω στο άλλο, με ένα μοντέλο με μεγαλύτερη οθόνη στο κάτω μέρος. Και τα δύο μοντέλα μοιάζουν με το τωρινό iPhone X.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το νέο μοντέλο- ναυαρχίδα της εταιρείας θα είναι τοiPhone XS, και η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα έκδοση του Apple Watch, με μεγαλύτερη οθόνη, μειώνοντας τις γωνίες γύρω της.

Όπως διευκρίνισε το 9to5Mac στο Reuters, οι φωτογραφίες δεν ήταν «φτιαχτές», και παρουσιάζουν όντως τις νέες συσκευές της Apple, αλλά δεν αποκάλυψε πώς ακριβώς έφτασαν στα χέρια του- ενώ η Apple δεν προέβη σε σχόλια σχετικά με το αν οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές ή όχι. Αξίζει να σημειωθεί πως η μετοχή της εταιρείας σημείωσε άνοδο 2,2%, φτάνοντας τα 227,97 δολάρια – ύψος ρεκόρ.

Εδώ και χρόνια η Apple παρουσιάζει τα νέα της τηλέφωνα μέσα στη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, και συχνά παρουσιάζει νέες εκδόσεις άλλων προϊόντων, όπως τοApple Watch, στο ίδιο event. Κατά κανόνα αρχίζει να πουλά τα τηλέφωνα λίγες εβδομάδες μετά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS