H Samsung αποκάλυψε (εν μέρει) το αναδιπλούμενο smartphone της
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS/STEPHEN LAM

H Samsung αποκάλυψε (εν μέρει) το αναδιπλούμενο smartphone της

Το αναδιπλούμενο smartphone της αποκάλυψε (εν μέρει) η Samsung, σε εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο.


Σύμφωνα με το BBC, η εταιρεία χαρακτήρισε την Infinity Flex Display ως «το θεμέλιο του smartphone του αύριο» και σημείωσε πως η έναρξη της παραγωγής αναμένεται να αρχίσει μέσα σε μερικούς μήνες.

Όταν είναι ξεδιπλωμένη, η συσκευή μοιάζει με tablet 7,3 ιντσών. Όταν είναι διπλωμένη, είναι διαθέσιμη προς χρήση μια ξεχωριστή «cover display» στην άλλη πλευρά της συσκευής.

Υπενθυμίζεται πως η Samsung μιλούσε για το συγκεκριμένο concept εδώ και πάνω από πέντε χρόνια, και ήταν σε «κούρσα» με τη Huawei για το ποια θα παρουσίαζε πρώτη μια τέτοια συσκευή. Ωστόσο, τις δύο εταιρείες πρόλαβε πρόσφατα η σχετικά άγνωστη Royole, η οποία αποκάλυψε τη δική της αναδιπλούμενη συσκευή, FlexPai.

Η νοτιοκορετική εταιρεία δεν παρουσίασε την τελική εμφάνιση του τηλεφώνου της, διατηρώντας το σε θήκη και μην αφήνοντας τους δημοσιογράφους και developers να το περιεργαστούν περαιτέρω, προκειμένου να κάνει την πλήρη παρουσίαση σε μεταγενέστερη εκδήλωση, ούτε και αποκάλυψε ποιο θα είναι το brand που θα λάβει η συσκευή. Ωστόσο, γνωστοποίησε πως θα είναι σε θέση να τρέχει τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα. Ακόμη, ο Τζάστιν Ντένισον, το στέλεχος της εταιρείας που έκανε την παρουσίαση της συσκευής, σημείωσε πως, όταν η συσκευή είναι διπλωμένη, χωράει εύκολα σε τσέπη, χάρη στις λεπτές οθόνες της.

Σύμφωνα με το Reuters, o Ντέιβ Μπερκ, αντιπρόεδρος engineering για το Android της Google, δήλωσε σε συνδιάσκεψη της Google στην Καλιφόρνια πως η Samsung σχεδίαζε να παρουσιάσει μια νέα Android συσκευή νωρίς το επόμενο έτος. «Περιμένουμε να δούμε αναδιπλούμενα προϊόντα από αρκετούς κατασκευαστές Android», σημείωσε, ενώ ο Γκλεν Μέρφι, επικεφαλής Android UX, ο οποίος συμμετείχε στην εκδήλωση της Samsung, είπε πως η Google θα συνεργαστεί με την κοινότητα των developers για την εισαγωγή περισσότερων χαρακτηριστικών στο νέο τηλέφωνο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS