H KFC δημιούργησε μία πανίσχυρη κονσόλα παιχνιδιών η οποία... ζεσταίνει και το φαγητό

H KFC δημιούργησε μία πανίσχυρη κονσόλα παιχνιδιών η οποία... ζεσταίνει και το φαγητό

Μπορεί να ακούγεται ως πρωταπριλιάτικο αστείο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Η αλυσίδα φαστ φουντ KFC λανσάρει μια παιχνιδομηχανή η οποία εκτός από το να παίζει παιχνίδια, μπορεί να ζεσταίνει και... φαγητό.


«Ο θάλαμος για το κοτόπουλο θα κρατά τα περιεχόμενά του ζεστά, έτοιμα για κατανάλωση κατά τη διάρκεια έντονου gaming» ανέφερε η εταιρεία, η οποία έκανε γνωστό ότι η KFConsole, μια κονσόλα σε σχήμα κουβά εφοδιασμένη με ένα εσωτερικό σύστημα ψύξης για την εξαγωγή θερμότητας, είναι η «πρώτη στον κόσμο» συσκευή που διαθέτει θερμοθάλαμο.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε επιτέλους τους οπαδούς ακριβώς αυτό που ήθελαν: να καταστεί η KFConsole πραγματικότητα. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο πόλεμος των κονσολών είναι φαύλος, αλλά είμαστε πολύ σίγουροι για το KFConsole ως την κορυφαία μας είσοδο στην αγορά. Αυτό το μηχάνημα είναι σε θέση να τρέχει παιχνίδια σε προδιαγραφές υψηλού επιπέδου, και να διατηρεί το γεύμα σας ζεστό για να το απολαύσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας», δήλωσε ο Mark Cheevers της KFC.

kfconsole 2

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS