D-Link: Νέες δυνατότητες στην ανασχεδιασμένη εφαρμογή mydlink

D-Link: Νέες δυνατότητες στην ανασχεδιασμένη εφαρμογή mydlink


Η D-Link αποκάλυψε την πλήρως ανανεωμένη εφαρμογή της mydlink. Έχοντας κατά νου τη χρηστικότητα, η νέα εφαρμογή mydlink έχει επανασχεδιαστεί με νέες λειτουργίες και ένα ακόμη πιο διαισθητικό περιβάλλον χρήσης για να προσφέρει στους πελάτες έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο παρακολούθησης των «έξυπνων» σπιτιών τους ανά πάσα στιγμή, από οπουδήποτε.

Η εφαρμογή mydlink πλέον υποστηρίζει «έξυπνη» ρύθμιση Bluetooth που επιτρέπει στις κάμερες να ενεργοποιούνται και να λειτουργούν σε δευτερόλεπτα. Επίσης, η ολοκαίνουργια λειτουργία Scenes δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν και να αυτοματοποιούν πολλές συνδεδεμένες συσκευές ανά πάσα στιγμή.

Η D-Link ανακοίνωσε επίσης πολλές νέες δυνατότητες που υποστηρίζουν τη συνολική εμπειρία του χρήστη. Αυτές περιλαμβάνουν προηγμένο προγραμματισμό συσκευών, αυτοματισμούς και έλεγχο απορρήτου, καθώς και βελτιωμένο χρονοδιάγραμμα συμβάντων που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν γρήγορα και εύκολα πότε έχει συμβεί κάτι και να αναπαράγουν τα σχετικά βίντεο. Ο Kevin Wen, President of D-Link Europe, δήλωσε: «Οι χρήστες μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε και η συνεχής ανάπτυξη της εφαρμογής mydlink αποτελεί την απόδειξη αυτής της φιλοσοφίας. Ως εκ τούτου, δίνουμε μεγάλη προσοχή στα σχόλια που λαμβάνουμε, ειδικά σε αυτά που αφορούν στις νέες δυνατότητες και στις βελτιώσεις απορρήτου που πραγματικά χρειάζονται οι χρήστες μας».

Η εφαρμογή mydlink επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν και να παρακολουθούν «έξυπνες» οικιακές συσκευές - όπως βιντεοκάμερες, συσκευές plug-in ή αισθητήρες - απευθείας από ένα smartphone ή ένα tablet. Το mydlink παρέχει ισχυρή, ασφαλή και εξαιρετικά επεκτάσιμη τεχνολογία για περισσότερα από δέκα χρόνια, εξυπηρετώντας περισσότερους από έξι εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες παγκοσμίως. Η πλατφόρμα φιλοξενείται σε πέντε περιφερειακά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο ώστε να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με τους τοπικούς κανονισμούς προστασίας της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων στις αγορές σε όλο τον κόσμο.

Η εφαρμογή mydlink είναι συμβατή με το Google Assistant και το Amazon Alexa και η λήψη της είναι δωρεάν για λειτουργικά iOS και Android. Για να δείτε την ανανεωμένη εφαρμογή mydlink, καθώς και τις νέες δυνατότητές της, επισκεφθείτε τη διεύθυνση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS