COSMOTE: Έως 80% περισσότερα data στα νέα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας

COSMOTE: Έως 80% περισσότερα data στα νέα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας

Έως και 80% περισσότερα data για χρήση Internetαπό το κινητό,προσφέρει η νέα σειρά προγραμμάτων συμβολαίου COSMOTE Mobile. Η COSMOTE εμπλούτισε τα διαθέσιμα data και συνολικά τις παροχές (χρόνος ομιλίας, SMS) των προγραμμάτων της, απαντώντας στην ανάγκη των καταναλωτών για περισσότερο mobile internet σε πιο χαμηλές τιμές, μία τάση που ενισχύεται συνεχώς. Την τελευταία πενταετία, η κίνησηmobiledataμέσω του δικτύου της COSMOTEέχει σημειώσει θεαματική άνοδο, που φτάνει το 765%, ενώ το 2018η χρήση των dataαναμένεται να αυξηθεί πάνω από 50%. Το ίδιο διάστημα, η μέση χρέωση ανά GB έχει μειωθεί σχεδόν 75%.

Περισσότερα MBσε όλες τις σειρές προγραμμάτων  

Τα νέα ατομικά προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Mobile, διατίθενται σε τρεις επιλογές, smallmediumlarge, προσφέροντας έως 2000 λεπτά ομιλίας & SMSπρος όλα τα εθνικά κινητά καθώς και περισσότερα ενσωματωμένα data, που φτάνουν τα 5GBγια ακόμη περισσότερο MobileInternet.

COSMOTE MobileDataTraffic2013 2017

Με περισσότερα data έχουν εμπλουτιστεί και τα οικογενειακά προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Mobile Family. Τα προγράμματα προσφέρουν έως 10GB, τα οποία μπορεί να μοιράζεται όλη η οικογένεια, έως και απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, καθώς επίσης family data limits, που δίνουν τη δυνατότητα στους γονείς να θέτουν όρια στα MB που καταναλώνουν τα παιδιά τους, εκπαιδεύοντάς τα στην ορθολογική χρήση του Internet.       

Περισσότερα dataστο μεγαλύτερο δίκτυο 4G/4G+ στην Ελλάδα 

Αξιοποιώντας τα εμπλουτισμένα dataτων προγραμμάτων κινητής, οι συνδρομητές COSMOTEμπορούν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, μέσα απότο μεγαλύτερο δίκτυο 4Gκαι 4G+ στη χώρα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98%και 94% αντίστοιχα.

COSMOTE MobileDataTraffic2013 2017c1

Το δίκτυο της COSMOTEέχει αποσπάσει το βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής, GreeceFastest Mobile Network2018”από την Ookla®, τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων MobileInternet. Πρόσφατα, επίσης, έλαβε την πιστοποίηση «BestinTest» για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής στην Ελλάδα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του φορέα, οι συνδρομητές κινητής COSMOTE απολαμβάνουν 80% υψηλότερες ταχύτητες από τον δεύτερο πάροχο κινητήςστα αστικά κέντρα/μεγάλες πόλεις και τριπλάσιες ταχύτητες από τον δεύτερο πάροχο κινητής, στις μικρότερες πόλεις και τους βασικούς οδικούς άξονες της χώρας.

Για να προσφέρει σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές υψηλές ταχύτητες MobileInternet, η COSMOTEέχει αυξήσειτα τελευταία δύο χρόνια τη μέση ταχύτητα πρόσβασης στο Internetκατά 40% και τη χωρητικότητα του δικτύου της κατά 57%.Επιπλέον, τοδίκτυο κινητής COSMOTE είναι το μόνο που παρέχει κάλυψη ακόμα και στους πιο δύσκολους εσωτερικούς χώρους, με την αποκλειστική δυνατότηταγια  WiFi Calling

Τέλος, στο δίκτυο COSMOTE, με τα νέα προγράμματα, οι συνδρομητές έχουν τον πλήρη έλεγχο των διαθέσιμων MBτους ανά πάσα στιγμή με την αποκλειστική και δωρεάν υπηρεσία COSMOTE My Internet η οποία εξασφαλίζει ότι όταν καταναλωθούν τα δωρεάν MB, διακόπτεται αυτόματα η χρήση data. Έτσι, οι καταναλωτές προστατεύονται από μη επιθυμητές χρεώσεις, ενώ μπορούν να αγοράσουν εύκολα και επιπλέον πακέτα dataσε προνομιακές τιμές εφόσον το επιθυμούν.

Περισσότερες πληροφορίες και οι τιμές των προγραμμάτων: https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Mobile-Plans-COSMOTE-Mobile/_/N-7yc?No=0&Nrpp=3&locale=el_US

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS