Ασταμάτητος ΠΑΟΚ, «ανάσταση» Βόλου

Ασταμάτητος ΠΑΟΚ, «ανάσταση» Βόλου

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον ΝΠΣ Βόλου και «ανάσα» για τον προπονητή του, Χουάν Φεράντο, μετά τη νίκη με σκορ 3-2 επί του Παναιτωλικού, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Στην κορυφή της οποίας βρέθηκε και πάλι ο ΠΑΟΚ, που πέρασε νικηφόρα από την Κρήτη και περιμένει... δώρο από τον Ατρόμητο, που φιλοξενείται την Κυριακή από τον Ολυμπιακό.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-2
Ο Χουάν Μουνίθ σκόραρε για πρώτη φορά μετά τα δύο γκολ που είχε σημειώσει στην πρεμιέρα. Ο Βασίλης-Εφραίμ Μάντζης πέρασε ως αλλαγή και βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στην καριέρα του σε επίπεδο Super League. Ο... παλιός Έρικ Γέντρισεκ θυμήθηκε την τέχνη του μετά από οκτώ αγωνιστικές. Κάπως έτσι, ο ΝΠΣ Βόλος έφτασε στην τέταρτη φετινή του επιτυχία και πρώτη μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες! Ο Παναιτωλικός παραμένει η μοναδική ομάδα δίχως νίκη στη μεγάλη κατηγορία, αλλά τουλάχιστον σκόραρε μετά από τρεις "στείρες" εξόδους του. Δεν έφταναν, όμως, τα -επίσης πρώτα- γκολ των Πιέρ Σανιά και Γκμπολί Αριμπίγι στη Super League για να χαρεί η ομάδα του Μάκη Χάβου. Το 3-2 στο "Πανθεσσαλικό" είναι το όγδοο φετινό σε συνολικά 65 παιχνίδια - ποσοστό εμφάνισης 12,31%!

«Δείξαμε χαρακτήρα με την ανατροπή που κάναμε. Βγάλαμε προσωπικότητα και είχαμε μεγάλη θέληση», δήλωσε εμφανώς ανακουφισμένος ο Χουάν Φεράντο, που φαίνεται να... κρατάει μέχρι νεωτέρας τη θέση του στην τεχνική ηγεσία των Θεσσαλών, με τον Χάβο να επισημαίνει από την πλευρά του: «Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Αυτοκτονήσαμε».

 ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-1

Η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, απέναντι στη δεύτερη καλύτερη... Λογικά κέρδισε η καλύτερη, παραδόξως το σκορ ήταν μόνο 1-0. Το τέταρτο γκολ του Γιόζιπ Μίσιτς στη φετινή Super League χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, τον διατήρησε αήττητο για 45ο αγώνα πρωταθλήματος, με τους "ασπρόμαυρους" να έχουν σκοράρει σε όλη τη διάρκεια αυτού του τρομερού σερί! Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα κράτησε για τρίτη φορά το "μηδέν" στην άμυνα, πέρασε νικηφόρα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν από την Κρήτη και προσπέρασε -έστω και προσωρινά- τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι Κρητικοί γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική τους ήττα και πρώτη μετά από τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες στο "Γεντί Κουλέ".

 

Δεν είχε πρόβλημα ο Γιώργος Σίμος να παραδεχθεί μετά το τέλος του ματς πως «... στο διάστημα από το 46' ως το 60' δεν είχαμε το κοντρόλ του ρυθμού, χάσαμε εύκολες μπάλες και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Κάναμε, όμως, μεγάλη προσπάθεια και είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά». Ιπποτικός ο Αμπέλ Φερέιρα, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή για την ομάδα που έχει δημιουργήσει, προσέθεσε: «Πετύχαμε το γκολ και πήραμε μια δύσκολη νίκη, διώχνοντας την απογοήτευση από το προηγούμενο αποτέλεσμα. Πάνω από όλα μου άρεσε πως η ομάδα μου είχε την ταυτότητα που θέλουμε να έχει στο παιχνίδι της».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ