Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Επενδύει σε γήπεδα padel στη Λάρισα - «Μόνο για αθλητικούς χώρους το οικόπεδο που πήρε», λέει ο επιχειρηματίας που το ενοικίαζε

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Επενδύει σε γήπεδα padel στη Λάρισα - «Μόνο για αθλητικούς χώρους το οικόπεδο που πήρε», λέει ο επιχειρηματίας που το ενοικίαζε

Mια μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει o Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ενοικιάζοντας μια έκταση 14 στρεμμάτων στη Λάρισα ώστε να στεγάσει το δικό του «Padel Zenter», την επιχείρηση με γήπεδα Padel που επεκτείνει σε όλο και περισσότερες χώρες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα, οι πρώτες εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2023. Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις θα γίνουν στον χώρο που στεγάζονταν για πολλά χρόνια τα νυχτερινά κέντρα «Χίλια Χείλια» και το «Ποτάμι» ιδιοκτησίας του Τάκη Ντελή.

Μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Λαρισαίος επιχειρηματίας και σπεσιαλίστας στα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης πολλές δεκαετίες ανέφερε ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από το οικόπεδο λόγω πολεοδομικών θεμάτων και πως η χρήση του επιτρέπεται αποκλειστικά για αθλητικούς χώρους, καθώς δεν μπορεί να γίνει ανέγερση μεγάλου οικοδομήματος στην περιοχή. «Η οικογένεια που έχει το οικόπεδο 14 στρεμμάτων το μίσθωσε για κάποια χρόνια στην εταιρεία του Ιμπραΐμοβιτς για τις εγκαταστάσεις padel. Πρόκειται για ζώνη πλημμυρών και δεν εκδίδεται οικοδομική άδεια», διευκρίνισε ο κ. Ντελής.

Μάλιστα, έδωσε τη λεπτομέρεια πως «τα γήπεδα θα δημιουργηθούν στον χώρο του πάρκινγκ που είχα ασφαλτοστρώσει. Θα στηθούν περίπου 18 με 20 γήπεδα padel στο συγκεκριμένο οικόπεδο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS