ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μεταγραφές: Παρουσίασε τον Πιάνιτς καβάλα στ' άλογο

ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μεταγραφές: Παρουσίασε τον Πιάνιτς καβάλα στ' άλογο

Παρά το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια λόγω του πολέμου οι ομάδες της Ρωσίας δεν αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συνεχίζουν να προσελκύουν μεγάλα ονόματα. Ένα απ' αυτά είναι και ο Μίραλεμ Πιάνιτς, με τον Βόσνιο παικταρά να παρουσιάζεται από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μ' έναν ιδιαίτερο θα έλεγε κανείς τρόπο.

Παρουσίασε πάνω στο... άλογο τον Πιάνιτς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Την έκπληξη της τελευταίας στιγμής φαίνεται πως έκανε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τη ρώσικη ομάδα να προλαβαίνει την Τζένοα και να αποσπά την υπογραφή του Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος φαινόταν έτοιμος να επιστρέψει στην αγαπημένη του Serie A.

H χαρά των Ρώσων ήταν τόσο μεγάλη που έκαναν τον Βόσνιο διεθνή να μπει στον αγωνιστικό χώρο κυριολεκτικά καβάλα στ' άλογο, αφού πρώτα βέβαια παρουσίασε τον εαυτό του με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, κάτι που συμβαίνει αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Ο 34χρονος μέσος πήρε την απόφαση να γυρίσει στην Ευρώπη μετά τη θητεία του Sharjah FC και το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους και η Ρόμα.

"Είναι επίσημο. Ο Μίραλεμ Πιάνιτς είναι παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Ιταλίας προστέθηκε στην ομάδα μας, υπογράφοντας συμβόλαιο για ένα έτος με οψιόν για ακόμη ένα. Ο Μίραλεμ θα παίξει για την ομάδα μας παίρνοντας τη φανέλα με το Νο 15", ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ