Την Παρασκευή στις 18:00 ο προημιτελικός του Τσιτσιπά με τον Σβάρτσμαν στο Monte Carlo Masters

Την Παρασκευή στις 18:00 ο προημιτελικός του Τσιτσιπά με τον Σβάρτσμαν στο Monte Carlo Masters

Τελευταίος στο κεντρικό κορτ του Monte Carlo Masters θα εισέλθει την Παρασκευή ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να παίξει τον προημιτελικό με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο5 του κόσμου θα αντιμετωπίσει γύρω στις 18:00 (Cosmote Sport 6) τον Αργεντίνο πρώην top-10 ο οποίος το 2020 είχε αποκλείσει τον Ράφα Ναδάλ στο Rome Open πάλι στο χώμα.

Οι δυο τους έχουν συναντηθεί τρεις φορές με τον Σβάρτσμαν να έχει 2-1 νίκες. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει στα χωμάτινα της Βαρκελώνης πριν από 4 χρόνια αλλά ηττήθηκε το 2017 στην Αμβέρσα και το 2022 στο ATP Cup στην Αυστραλία.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ αρχίζει στις 12:00 με τον αγώνα του Φοκίνα με τον Φριτζ και ακολουθούν τα παιχνίδια: Ντιμιτρόφ-Χούρκατς, Ρούμπλεφ/Σίνερ-Ζβέρεφ, Τσιτσιπάς-Σβάσρτμαν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος είναι πιθανός αντίπαλος του στον ημιτελικό του Σαββάτου εάν φυσικά προκριθούν και οι δυο την Παρασκευή.

Ο Έλληνας τενίστας είναι ο νικητής του Monte Carlo Masters 2021.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ