Τα έκανε όλα ο Giannis

Τα έκανε όλα ο Giannis

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε... φρενήρη ρυθμό το Μιλγουόκι πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη του στο ΝΒΑ επικρατώντας με 128-115 του Σακραμέντο που πρόβαλλε αντίσταση μέχρι τα μισά της δεύτερης περιόδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Greek Freak με μεγάλα καλάθια και τη βοήθεια του Κρις Μίντλετον έδωσε πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση.

Με τη νίκη αυτή τα "Ελάφια" βελτίωσαν το ρεκόρ  τους σε 18-13 στην κανονική διάρκεια κι ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια  εχοντας μπροστά τους τέσσερις αγώνες που θα γίνουν και αυτοί στο Μιλγουόκι. 

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος έκανε πράγματα και θαύματα, ολοκληρώνοντας το ματς με 38 πόντους από 8/17 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 19/24 βολές, ενώ μάζεψε 18 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ.

Άξιος συμπαραστατης του Giannis ήταν ο Κρις Μίντλετον ο οποίος πραγματοποίησε μία εξίσου πολύ μεγάλη εμφάνιση με 32 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 μπλοκ.

Για τους " Βασιλιάδες" ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον σκόραρε 23 πόντους (8 ασίστ, 5 ριμπάουντ) και ήταν ο μόνος που ξεχώρισε απο τους φιλοξενούμενους. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS