Στους «τέσσερις» του Κυπέλλου με δύο νίκες ο ΠΑΟΚ

Στους «τέσσερις» του Κυπέλλου με δύο νίκες ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης αποκλείοντας με δύο νίκες τον Παναθηναϊκό.

Μετά το 2-0 στην Τούμπα την περασμένη εβδομάδα, ο «Δικέφαλος» νίκησε και στο ΟΑΚΑ τους «πράσινους», με 1-0 αυτή τη φορά. .

Μπροστά σε 20.000 φιλάθλους του ο Παναθηναϊκός έχασε το μεγάλο στόχο που είχε για τη φετινή σεζόν, καθώς το γκολ που δέχθηκε νωρίς στο ΟΑΚΑ εξανέμισε κάθε σκέψη για ανατροπή και πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε ψηλά, είχε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και μόλις στο 11΄ βρήκε το γκολ με ωραία κίνηση και πλασέ του Σφιντέρσκι, που αξιοποίησε προσωπική προσπάθεια του Πέλκα.

Πριν το 0-1 ο Παναθηναϊκός είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος αστόχησε απέναντι στον Πασχαλάκη.

Έκτοτε ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε, είχε άλλες δύο καλές στιγμές με άσχημα τελειώματα του Μπίσεσβαρ, ενώ ένα σουτ του Χατζηθεοδωρίδη λίγο πριν το ημίωρο έδιωξε σωτήρια ο Πασχαλάκης.

Στο β΄ μέρος και απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που δεν απείλησε ούτε μία φορά την εστία του Πασχαλάκη, οι Θεσσαλονικείς διαχειρίστηκαν όπως ακριβώς έπρεπε το ματς κι έφτασαν σε μία πολύ άνετη πρόκριση.

Στο 89΄ μάλιστα άγγιξαν και το 2-0, αλλά την τελευταία στιγμή ο Πούγγουρας απομάκρυνε προ του Ακπομ που ετοιμαζόταν να σκοράρει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ