Στέφανος Τσιτσιπάς: Πόσα χρήματα έχει βγάλει μέχρι σήμερα από το τένις

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πόσα χρήματα έχει βγάλει μέχρι σήμερα από το τένις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να αποκλείστηκε άδοξα από το πρόσφατο US Open, ωστόσο τα χρηματικά έπαθλα που έχει κερδίσει φέτος -μέχρι στιγμής- κάθε άλλο παρά αμελητέα είναι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει κερδίσει μέσα στο 2021 έπαθλα ύψους 3,15 εκατ. δολαρίων και βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας. Στην κορυφή βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τρεις τίτλους σε Grand Slam φέτος και 7,44 εκατ. δολάρια, ενώ ακολουθούν ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, που εκτόξευσε το χρηματικό του έπαθλο στα 5,64 εκατ. δολάρια με την κατάκτηση του US Open, και ο Σάσα Ζβέρεφ με 3,45 εκατ. δολάρια.

tsitsipas epathla

Ο Τσιτσιπάς έχει κατακτήσει φέτος έναν τίτλο Masters και έχει παίξει σε έναν τελικό και έναν ημιτελικό Grand Slam, μεταξύ άλλων, ενώ συνολικά το prize money του έχει φτάσει τα 15,7 εκατ. δολάρια (περίπου 13,3 εκατ. ευρώ), χωρίς να υπολογίζονται έσοδα από διαφημίσεις κ.λπ.

Μάλιστα, μέχρι το τέλος της σεζόν απομένουν τρία μεγάλα τουρνουά: τα Masters σε Indian Wells και Μπερσί και το ATP Finals, που θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά στο Τορίνο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ