Στέφανος Τσιτσιπάς: «Λύγισε» στον τελικό του Ρότερνταμ – Έχασε με 2-0 σετ από τον Αλιασίμ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Λύγισε» στον τελικό του Ρότερνταμ – Έχασε με 2-0 σετ από τον Αλιασίμ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε σε ακόμα έναν τελικό 500αριου τουρνουά, ωστόσο τελικά δεν τα κατάφερε. Ο Έλληνας τενίστας δεν μπόρεσε να κοντράρει σε κανένα σημείο του αγώνα τον εκπληκτικό Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ, ο οποίος πήρε τη νίκη με 2-0 σετ (4-6, 2-6) και την κούπα στο Ρότερνταμ, σ’ ένα παιχνίδι που δεν κράτησε ούτε μία ώρα και 30 λεπτά.

Ο Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Αλιασίμ «έσπασε» και στα δύο σετ το σερβίς του Τσιτσιπά με την πρώτη προσπάθεια, υπερασπίστηκε με άνεση όλα τα σέρβις γκέιμ του κι έφτασε πολύ άνετα στη νίκη και στον τίτλο. Από την πλευρά του, ο Έλληνας τενίστας δεν κατάφερε ούτε τώρα να κατακτήσει το πρώτο 500αρι τουρνουά της καριέρας του (σ.σ. έχει 0/8 σε τελικούς) και στρέφει την προσοχή του στις επόμενες υποχρεώσεις του.

Ο αγώνας
Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, αυτή ήταν παράσταση για έναν ρόλο, αυτόν του Αλιασίμ. Ο Καναδός “έσπασε” με το “καλημέρα” το σερβίς του Τσιτσιπά, υπερασπίστηκε με άνεση όλα τα σέρβις γκέιμ του κι έφτασε στο 4-6 και το 0-1.

Ανάλογη ήταν και η εικόνα του δεύτερου σετ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε και πάλι να σερβίρει πρώτος, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. “Μπρέικ” με το “καλημέρα” ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης για τον Καναδό.

Έκανε ακόμα ένα μπρέικ στο σερβίς του Τσιτσιπά, προηγήθηκε με 1-4, κι έφτασε τελικά άνετα στη νίκη και στον πρώτο 500αρι τίτλο της καριέρας του με 2-6.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ