Σπάνιο βίντεο: Η ανατριχιαστική ομιλία του Μέσι στα αποδυτήρια της Αργεντινής πριν τον τελικό του Copa America

Σπάνιο βίντεο: Η ανατριχιαστική ομιλία του Μέσι στα αποδυτήρια της Αργεντινής πριν τον τελικό του Copa America

Τον Λιονέλ Μέσι τον έχουμε δει να πετυχαίνει απίθανα γκολ, να μοιράζει ασίστ με μαεστρία, να ζαλίζει αντιπάλους με τις ντρίμπλες του, να σηκώνει αμέτρητα τρόπαια και χρυσές μπάλες, όμως ποτέ δεν τον είχαμε δει να βγάζει έναν «πύρινο» λόγο προς τους συμπαίκτες του και να τους εμψυχώνει πριν η Εθνική ομάδα της χώρας του βγει στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσει ένα Copa America.

Πλέον θα το δούμε και αυτό στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix το οποίο βγαίνει σήμερα (3/11) και καταγράφει την θριαμβευτική πορεία της Αργεντινής στην έδρα της «αιώνιας» αντιπάλου Βραζιλίας με τίτλο «Αιώνιοι: Οι Πρωταθλητές της Αμερικής».

Στις 11 Ιούνιου του 2021 στο «Μαρακανά» ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο με την Εθνική Αργεντινής σε επίπεδο ανδρών, χάρη στο μοναδικό τέρμα που σημείωσε ο Άχνελ ντι Μαρία στο 22ο λεπτό κόντρα στην οικοδέσποινα «Σελεσάο».

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει μιλήσει αποκλειστικά για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, όπως και οι περισσότεροι πρωταγωνιστές. Μάλιστα, ο σκόρερ του τελικού, Άνχελ Ντι Μαρία, βάζει τα κλάματα on camera χαρακτηρίζοντας τον τίτλο τον μεγαλύτερο της καριέρας του.

Τα λόγια του Μέσι υπήρξαν φλογερά και ενθουσιώδη και καταγράφηκαν από κάμερα της ομοσπονδίας της Αργεντινής στα αποδυτήρια του Μαρακανά.

Η ομιλία του Μέσι
"Γνωρίζουμε ήδη τι συμβαίνει στο Αργεντινή - Βραζιλία. Δεν θέλω να πω κάτι απόψε, απλά να σας ευχαριστήσω παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτές τις 45 ημέρες. Σας το είπα και στα γενέθλιά μου. Φτιάξαμε ένα όμορφο σύνολο και το απόλαυσα πολύ. Ήταν 45 ημέρες που ταξιδέψαμε, φάγαμε, κλειδωθήκαμε στα ξενοδοχεία. Ήταν 45 ημέρες χωρίς να βλέπουμε τις οικογένειες, παιδιά.
Ο Ντίμπου (σ.σ. Εμιλιάνο Μαρτίνες) έκανε κόρη και δεν μπορούσε να τη δει, δεν μπορούσε να την κρατήσει στα χέρια του. Ο Τσίνο έκανε ένα γιο και τον είδε μόνο για λίγο. Όλα αυτά γιατί; Γι' αυτήν τη στιγμή. Επειδή είχαμε ένα στόχο και είμαστε πολύ κοντά στο να τον πετύχουμε.

Και ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο απ' αυτά; Πώς όλα εξαρτώνται από εμάς. Γι' αυτό θα βγούμε έξω στο γήπεδο και θα σηκώσουμε αυτό το τρόπαιο. Θα το πάρουμε πίσω στην Αργεντινή για να το απολαύσουμε με την οικογένεια, τους φίλους μας και όσους πάντα μας υποστήριζαν.

Και κάτι τελευταίο και με αυτό τελειώνω. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις παιδιά. Αυτό το τουρνουά θα διεξαγόταν στην Αργεντινή, όμως ο Θεός ήθελε να διεξαχθεί στη Βραζιλία, ώστε να το κατακτήσουμε στο Μαρακανά και να γίνει πιο όμορφο για εμάς.

Οπότε, βγείτε έξω στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία. Θα πάρουμε στο σπίτι αυτό το τρόπαιο".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ