Record: Νέο «όχι» του Παναθηναϊκού στη Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη -Του έδινε 18 εκατ. ευρώ συν τον Αλεξανδρόπουλο

Record: Νέο «όχι» του Παναθηναϊκού στη Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη -Του έδινε 18 εκατ. ευρώ συν τον Αλεξανδρόπουλο

Συνεχίζεται το «σίριαλ» Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό, καθώς δημοσίευμα στην Πορτογαλία κάνει λόγο για νέα πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που απέρριψε ο Παναθηναϊκός.

Χθες, Πέμπτη 11/7, ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση από την Μπολόνια για την παραχώρηση του Έλληνα επιθετικού ύψους 25 εκατ. ευρώ. Δεν είναι, όμως, όπως φαίνεται η μοναδική αρνητική απάντηση που έχει δώσει το «τριφύλλι» σε ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του Ιωαννίδη.

Το θέμα απασχολεί και το σημερινό πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής εφημερίδας Record που αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός αντιστέκεται για την πώληση του παίκτη και είπε «όχι» και στην προσφορά των 18 εκατομμυρίων ευρώ που έκανε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σημειώνεται ότι η πορτογαλική ομάδα επιθυμεί διακαώς να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή και στην προσπάθειά της να πείσει τους «πράσινους» έβαλε στο τραπέζι και την περίπτωση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, συν 18 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ