Ποδόσφαιρο: Η σκυτάλη στο Κύπελλο

Ποδόσφαιρο: Η σκυτάλη στο Κύπελλο

Το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην «Αγιά Σοφιά» κλέβει την παράσταση στους σημερινούς ημιτελικούς του Κυπέλλου. Ενα παιχνίδι που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα με ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ των δύο ΠΑΕ και με αφορμή τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του Περιστερίου.

Μάλιστα η Ενωση χθες εξέδωσε… ταξιδιωτική οδηγία για τους οπαδούς της, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά απόψε, αφήνοντας μάλιστα και αιχμές για πιθανές προκλήσεις από τον αντίπαλο.

Στα αγωνιστικά, ο Ματίας Αλμέιδα άφησε εκτός αποστολής τους Μουκουντί, Ρότα και Γιόνσον, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ όλα δείχνουν πως θέση στην αρχική ενδεκάδα θα πάρει ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Από την άλλη, ο Μίτσελ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote Sport αποκάλυψε ότι κάτω από τα δοκάρια θα εμπιστευθεί ξανά τον Τζολάκη, ενώ αν και δεν τους ονόμασε, άφησε να εννοηθεί ότι Χάμες και Χουάνγκ θέτουν υποψηφιότητα για να αγωνιστούν, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Νωρίτερα, η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ανοίγει στη Λαμία, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Κουλιεράκης και Τάισον δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τον τραυματισμό τους και αποκλείστηκαν από την αποστολή. Εκτός πλάνων του Λουτσέσκου παραμένουν και οι (μόνιμα) τραυματίες Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Βιεϊρίνια και Λύρατζης.

Στη Θεσσαλονίκη παρέμειναν και οι Τσαούσης, Μιχαηλίδης για λόγους τακτικής. Απέναντι στον ΠΑΟΚ που συνήθως έχει μόνιμη θέση στους τελικούς του Κυπέλλου τα τελευταία χρόνια θα βρεθεί η Λαμία, μια ομάδα που είναι ουραγός στο πρωτάθλημα και έχει ως πρώτο στόχο την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά που έχει αποκλείσει τα τελευταία χρόνια τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό (δύο φορές) και Αρη, όλους σε διπλές αναμετρήσεις.

Ο Σάββας Παντελίδης άφησε εκτός τον Μαρτίνεθ και τους Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι, Αντέτζο, Σαραμαντά, Καραμάνο, Βασιλακάκη και Τσούκαλο, οι οποίοι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ