ΠΑΟΚ: Κυκλοφόρησε η ταινία για την κατάκτηση της Super League

ΠΑΟΚ: Κυκλοφόρησε η ταινία για την κατάκτηση της Super League

Ο τρόπος ο οποίος κατέκτησε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Super League ο ΠΑΟΚ, θα έλεγε κανείς πως είναι βγαλμένος από... ταινία.

Γι' αυτό το λόγο ο "Δικέφαλος του Βορρά" αποφάσισε να το κάνει πραγματικότητα, δείχνοντας σε περίπου δύο ώρες την εντυπωσιακή πορεία του μέχρι τη κορυφή.

Κυκλοφόρησε η ταινία του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της Super League

Οι νίκες του ΠΑΟΚ στα τέσσερα τελευταία ντέρμπι της Super League του έδωσαν το πρωτάθλημα, κάνοντας ένα απίστευτο ντεμαράζ την ώρα που η ΑΕΚ ήταν με το 1,5 πόδι στην κατάκτηση του τροπαίου, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνουν την υπέρβαση.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" έπαιξε ανά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, είχε κι εκείνος όπως όλοι τις κακές του στιγμές, αλλά το τελείωμα του ήταν βγαλμένο από... ταινία, με τους Θεσσαλονικείς να βγάζουν στη δημοσιότητα την απίστευτη χρονιά που πέρασαν.

Οι δύο περίπου ώρες περιγράφουν όλες τις κρίσιμες στιγμές του ΠΑΟΚ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε κι ανάμεσα τους φυσικά δεν γίνεται να λείπουν οι νίκες στο Conference League, αλλά και το "διπλό" που του έδωσε το πρωτάθλημα μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κόντρα στον Άρη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ