«Πανικός» στο NBA με τον ΛεΜπρόν: Έντονες φήμες για ανταλλαγή σε ομάδα-«έκπληξη»

«Πανικός» στο NBA με τον ΛεΜπρόν: Έντονες φήμες για ανταλλαγή σε ομάδα-«έκπληξη»

Καθόλου καλά δεν ξεκίνησαν και τη φετινή σεζόν οι Λέικερς και έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία, με αποτέλεσμα να ετοιμάζονται για δραστικές αλλαγές.


Μια από τις σκέψεις που φέρονται να κάνουν οι άνθρωποι των Λέικερς είναι και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και το σενάριο να δοθεί με ανταλλαγή άμεσα, προκειμένου να μπει η ομάδα σε μια φάση ανοικοδόμησης.

Από εκεί και πέρα, οι φήμες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δίνουν και παίρνουν, ενώ οι πιθανότητες μετακόμισης του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Φοίνιξ μέσω trade, που ακούστηκαν, επιβεβαιώθηκαν και από έναν scout ομάδας της Δυτικής Περιφέρειας.

«Αν οι Λέικερς παραχωρούσαν τον Τζέιμς, πιθανότατα θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον θησαυρό των μελλοντικών picks που τους λείπει αυτήν τη στιγμή. Ένας scout ομάδας της Δυτικής Περιφέρειας υποστήριξε ότι οι Φοίνιξ Σανς είναι ο ιδανικός προορισμός, εάν αποτύχουν και φέτος στην προσπάθεια για το πρώτο πρωτάθλημα του franchise», ανέφερε ο Ρικ Μπούτσερ.

«Οι Σανς έχουν έναν σταθερό πυρήνα με τους Κρις Πολ, Ντέβιν Μπούκερ και Ντεάντρε Έιτον, αλλά μπορεί να χρειαστούν ακόμα μία μονάδα για να φτάσουν μακριά στη Δύση», σημείωσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS