Ολυμπιακός: Ζωντανός στο κυνήγι του Conference, με τη «λευκή» ισοπαλία στο Μπακού-Έχασε η Ναντ, μπορεί να την προσπεράσει

Ολυμπιακός: Ζωντανός στο κυνήγι του Conference, με τη «λευκή» ισοπαλία στο Μπακού-Έχασε η Ναντ, μπορεί να την προσπεράσει

Ο Ολυμπιακός κράτησε με μεγάλη άνεση το 0-0 στο Μπακού απέναντι στην Καραμπάγκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και πλέον έχει παιχνίδι που θα κρίνει αν θα συνεχίσει στο Conference League με τη Ναντ στο Καραϊσκάκη, στις 27 Οκτωβρίου.


Ο Ολυμπιακός έκανε το κορυφαίο, τακτικά, παιχνίδι του για τη φετινή σεζόν απέναντι στην Καραμπάγκ, στο Μπακού, κινδύνεψε ελάχιστα, καθώς οι Αζέροι είχαν… μηδέν τελικές στην εστία, και με το 0-0 δεν πήρε απλώς τον πρώτο βαθμό του στους ομίλους του Europa League, μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής, αλλά διατήρησε τις πιθανότητες να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία του μέσω του Conference League, αφού η τρίτη ομάδα της βαθμολογίας προκρίνεται στη φάση των «32» της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός απέχει δύο βαθμούς της Ναντ, η οποία έχει 3, καθώς ηττήθηκε στη Γαλλία από την κυριαρχική Φράιμπουργκ 4-0. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με τους Γερμανούς την 5η αγωνιστική (27/10-22:00), οι οποίοι έχουν προκριθεί μαθηματικά, αλλά όχι ακόμη ως πρώτοι, και η Ναντ υποδέχεται την Καραμπάγκ.

Σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» δεν νικήσουν, θέλουν να γίνει και το ίδιο με τους Γάλλους, ώστε να μη μεγαλώσει πάνω από τους τρεις βαθμούς η διαφορά. Σε αυτό το επίπεδο θα φτάσει αν χάσουν και η Ναντ φέρει ισοπαλία με τους Αζέρους Την τελευταία αγωνιστική, στις 3 Νοεμβρίου (19:45) υποδέχονται τη Ναντ και στην περίπτωση αυτήν, ο Ολυμπιακός προκρίνεται με νίκη πάνω από ένα γκολ, αφού είχε ηττηθεί 2-1 στη Γαλλία, ή με νίκη με ένα γκολ αν έχει καλύτερο ενεργητικό από την αντίπαλό του.

Στην περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαφορά ενός ή δύο βαθμών -δηλαδή με δική τους ισοπαλία στο Φράιμπουργκ και ήττα της Ναντ από την Καραμπάγκ ή με το ίδιο αποτέλεσμα στα δύο παιχνίδια- τους κάνει απλώς η νίκη. Αν ηττηθούν και η Ναντ νικήσει, αποκλείονται.

Ζ' όμιλος
Τα αποτελέσματα (4η αγωνιστική): Καραμπάγκ-Ολυμπιακός 0-0, Ναντ-Φράιμπουργκ 0-4
Η βαθμολογία (σε τέσσερα παιχνίδια): Φράιμπουργκ 12 (11-1), Καραμπάγκ 7 (7-2), Ναντ 3 (2-10), Ολυμπιακός 1 (1-8)

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεφ (85' Μπαϊράμοφ), Γκαράγεφ (68' Ρομάο), Αλμέιντα (68' Γιάνκοβιτς), Σεϊντάεφ, Κάντι (62' Όζομπιτς), Ζουμπίρ, Οβούσου (85' Χουσεΐνοφ).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Βρσάλικο, Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι (85' Γκάρι Ροντρίγκες), Κούντε (69' Εμβιλά), Μπουχαλάκης (85' Ιν-μπομ Χουάνγκ), Μπιέλ (60' Βαλμπουένα), Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουΐ Τζο Χουάνγκ (60' Μαρσέλο).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ