Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στον Μάρεϊ: Δεν παραβίασα κανέναν κανονισμό, αν θέλει ας μιλήσουμε

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στον Μάρεϊ: Δεν παραβίασα κανέναν κανονισμό, αν θέλει ας μιλήσουμε

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άφησε αναπάντητα τα όσα του καταλόγισε ο Άντι Μάρεϊ, λίγο μετά τον συγκλονιστικό αγώνα τους στο US Open, που βρήκε νικητή τον Έλληνας τενίστα.

«Αν θέλει κάτι να μου πει, πρέπει να μιλήσουμε οι δυο μας και να καταλάβουμε τι πήγε λάθος», δήλωσε ο Έλληνας τενίστας όταν ενημερώθηκε ότι ο Μάρεϊ δήλωσε ότι έχασε τον σεβασμό του προς εκείνον.

«Δεν νομίζω ότι παραβίασα κανέναν κανονισμό. Είναι σίγουρα κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε. Δεν ξέρω πώς νιώθει ο αντίπαλός μου όταν είμαι εκεί και παίζω ένα ματς. Και δεν είναι η προτεραιότητά μου. Εφόσον ακολουθώ τους κανόνες, αυτό που λέει η ATP, τα υπόλοιπα είναι εντάξει. Δεν έχω τίποτα εναντίον του, απολύτως τίποτα», πρόσθεσε.

Όσο γιατί άργησε τόσο πολύ στο toilet break, ο Τσιτσιπάς είπε: «Είναι ξεκάθαρο ότι πήρα μαζί τα ρούχα μου. Τόσο χρόνο μου παίρνει να αλλάξω τα ρούχα και να μπω στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κανόνας για αυτό. Ξέρω, όμως, ότι μπορείς να πάρεις δύο toilet breaks στα πέντε σετ και ένα στα τρία. Το έχω ακολουθήσει αυτό μέχρι τώρα, ποτέ δεν έχω παραβιάσει κανονισμό, δεν βλέπω γιατί να υπάρχει πρόβλημα».

Τέλος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε και όσα υποστήριξε πριν από λίγες μέρες ο Ζβέρεφ, μετά τον αγώνα τους στο Σινσινάτι: «Δεν το έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου. Δεν ξέρω τι είδους φαντασία μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν είναι κάτι που θέλω να πάρω στα σοβαρά, γιατί είναι γελοίο να το σκέφτομαι».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ