Ο Ατζούν Ιλιτζαλί επενδύει στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Αγοράζει την Χαλ με 40 εκατ. ευρώ

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί επενδύει στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Αγοράζει την Χαλ με 40 εκατ. ευρώ

Η εταιρεία του Ατζούν Ιλιτζαλί συμφώνησε, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Χαλ, δίνοντας το ποσό των 40 εκατ. ευρώ


Έτοιμος να εισχωρήσει και στο αγγλικό ποδόσφαιρο ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος επιχειρηματίας που είναι… μετρ στα τηλεοπτικά δρώμενα και από τα χέρια του έχουν περάσει μεγάλα και επιτυχημένα προγράμματα, αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της Χαλ.

Όπως υποστηρίζει η «Daily Mail», η εταιρεία του Ατζούν Ιλιτζαλί θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Χαλ, δίνοντας το ποσό των 40 εκατ. ευρώ, με τον Ασέμ Αλάμ να αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από 11 χρόνια αποτυχιών.

Μάλιστα, στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και μπόνους, αφού ο Ασέμ Αλάμ αναμένεται να λάβει άλλα 25 εκατ. ευρώ αν η Χαλ προβιβαστεί στην Premier League.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα αφού είχε και ποσοστό των μετοχών της Φορτούνα Σιτάρντ, τις οποίες και πούλησε τον περασμένο Απρίλιο.

Η «Daily Mail» υποστηρίζει πως άμεσος στόχος του Τούρκου επιχειρηματία είναι να φέρει στην Χαλ, τεχνικό επιτελείο από την Τουρκία αλλά και ποδοσφαιριστές από την πατρίδα του, ενισχύοντας συνολικά τις «τίγρεις» σε όλα τα επίπεδα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ