Μουντιάλ 2022: Το διαφημιστικό σποτ της Nike με Ρονάλντο, Ροναλντίνιο, Εμπαπέ

Μουντιάλ 2022: Το διαφημιστικό σποτ της Nike με Ρονάλντο, Ροναλντίνιο, Εμπαπέ

Στο σποτ επιστήμονες θέλουν να ανακαλύψουν τον καλύτερο παίκτη της ιστορίας και έτσι δημιουργούν το Footballverse.


Η Nike αποκάλυψε σήμερα το «Footballverse» το διαφημιστικό σποτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όπου πρωταγωνιστούν κορυφαίοι παίκτες από το παρελθόν και το παρόν, οι οποίοι φαντάζονται ένα σύμπαν όπου όλοι αγωνίζονται σε ένα μόνο γήπεδο.

Πώς θα έμοιαζε η καλύτερη σύνθεση ποδοσφαίρου της Nike όλων των εποχών; Πώς θα αντιμετώπιζαν οι θρύλοι του ποδοσφαίρου τους αστέρες του σήμερα; Ροναλντίνιο εναντίον Εμπαπέ; Ρονάλντο 1998 εναντίον Ρονάλντο 2002; Άλεξ Μόργκαν και Έντγκαρντ Ντάβιντς στην ίδια ομάδα; Με απλά λόγια, το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ, και κάθε γενιά αθλητών αφήνει ένα μοναδικό αποτύπωμα, διευρύνει το άθλημα και εμπνέει τις μελλοντικές γενιές να αφήσουν το στίγμα τους.

Στο διάρκειας τεσσεράμισι λεπτών σποτ, συμμετέχουν οι Άλεξ Μόργκαν, Τσάρλι Λόιντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ, Έντγκαρντ Ντάβιντς, Κέβιν ντε Μπρόινε, Κιλιάν Εμπαπέ, Λία Γουίλιαμσον, Φιλ Φόντεν, Ροναλντίνιο, Ρονάλντο, Σαμ Κερ, Σέιν Κλάιφερτ και Βίρτζιλ φαν Ντάικ.

Οι επιστήμονες καλούνται να απαντήσουν ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης της ιστορίας και γι' αυτό δημιούργησαν το «Footballverse».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ