Μέσι: Δώρο 35 επιχρυσωμένα iPhone σε συμπαίκτες και σταφ της Αργεντινής για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Μέσι: Δώρο 35 επιχρυσωμένα iPhone σε συμπαίκτες και σταφ της Αργεντινής για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Το δώρο του Λιονέλ Μέσι προς τους «υπασπιστές» του στην εθνική Αργεντινής μπορεί να άργησε λίγο, αλλά η αναμονή τους σίγουρα άξιζε τον κόπο.

Ο ηγέτης της Αλμπισελέστε προχώρησε σε μια ξεχωριστή και αρκετά δαπανηρή χειρονομία για χάρη των συμπαικτών του και του τεχνικού σταφ της ομάδας, καθώς παρήγγειλε 35 iPhone με περίβλημα από χρυσό 24 καρατίων και χαραγμένο το όνομα του κάθε παίκτη, τα οποία συνολικά θα του κοστίσουν περίπου 200.000 ευρώ!

Η επικοινωνία έγινε με τον Μπεν Λάιονς, ιδιοκτήτη της εταιρείας iDesing Gold και μάλιστα οι δυο τους είχαν ραντεβού στο Παρίσι, με αφορμή τη βράβευση του Λέο ως κορυφαίου παίκτη της FIFA.

«Ο Λέο ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό και φανταχτερό για να γιορτάσει το σπουδαίο κατόρθωμα.

Δεν είναι απλά ο GOAT, είναι ένας από τους πιο πιστούς μας πελάτες και επικοινώνησε μαζί μας μερικές φορές μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Του πρότεινα τα χρυσά iPhones με χαραγμένο το όνομα του κάθε παίκτη και ξετρελάθηκε με την ιδέα», δήλωσε ο Λάιονς για τον Μέσι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ