Ανατροπή με Μαρινάκη: Κανονικά στο γήπεδο και δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο

Ανατροπή με Μαρινάκη: Κανονικά στο γήπεδο και δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο

Απαλλάχθηκε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, από την κατηγορία για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ματς με τον Αρη.

Στις 2 Μαρτίου το Πειθαρχικό Οργανο της Super League είχε τιμωρήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τους επόμενους πέντε μήνες. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» κατηγορούνταν για εξύβριση προς τον Τάσο Σιδηρόπουλο αλλά και για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης άσκησαν έφεση στην Επιτροπή της ΕΠΟ η οποία τελικά απάλλαξε τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων» από την κατηγορία για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Ετσι υπήρξε ανατροπή στην τιμωρία του Μαρινάκη, ο οποίος θα μπορεί να δίνει κανονικά το «παρών» στα γήπεδα, αλλά όχι στον αγωνιστικό χώρο. Για την ακρίβεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμωρήθηκε με δύο μήνες απαγόρευση από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και από τα αποδυτήρια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ