Μαραντόνα: Τριήμερο πένθος στην Αργεντινή

Μαραντόνα: Τριήμερο πένθος στην Αργεντινή

Στην Casa Rosada (έδρα της κυβέρνησης της Αργεντινής) θα μεταφερθεί η σορός του Ντιέγκο Μαραντόνα, όπου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ όπως μετέδωσε η Clarin, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές, η χώρα έχει κηρυχθεί σε τριήμερο πένθος!


Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του 60χρονου «θεού της μπάλας» από ανακοπή καρδιάς ενώ κοιμόταν. Η κηδεία του θα γίνει στο ίδιο παρεκκλήσι, που είχε γίνει και πριν 10 χρόνια η κηδεία του πρώην προέδρου της χώρας, Νέστορ Κίρχνεν.


Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Αργεντινής, Αλμπέρτο Φερνάντες, υποστήριξε: «Εργαζόμουν με προϊστάμενο του προσωπικού μου, όταν μου το είπαν και δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι συντετριμμένος. Είναι τα χειρότερα νέα που μπορεί να ακούσει ένας θαυμαστής της Αρχεντίνος Τζούνιορς. Μεγάλη η θλίψη.»

Η νεκροψία θα γίνει στο νεκροτομείο του νοσοκομείου του Σαν Φερνάντο, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ