Κιλιάν Εμπαπέ: Τον γύρο του κόσμου κάνουν φωτογραφίες με το τρανς μοντέλο

Κιλιάν Εμπαπέ: Τον γύρο του κόσμου κάνουν φωτογραφίες με το τρανς μοντέλο

Το τελευταίο διάστημα ο Κιλιάν Εμπαπέ δημιουργεί προβλήματα στην εθνική Γαλλίας λόγω της άρνησής του να συμμετάσχει στην φωτογράφηση με τους χορηγούς της αλλά στα προσωπικά του είναι μια χαρά.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν είχε γραφτεί από τα τέλη Αυγούστου σε ιταλικά και γαλλικά ΜΜΕ ότι έχει σχέση με την Ινές Ράου, το πρώτο τρανς μοντέλο που έγινε εξώφυλλο στο Playboy το 2017.

Κανείς από τους δύο δεν διέψευσε ή επιβεβαίωσε την σχέση παρά τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αλλά κάθε ημέρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και νέες που τους δείχνουν σε τρυφερές στιγμές.

Η Ράου είναι μοντέλο και παρουσιάστρια και έγινε γνωστή στον κόσμο λόγω της συγκεκριμένης φωτογράφησης.

Για πολύ καιρό η Ράου δεν είχε μιλήσει για το φύλο της, γιατί όπως υποστήριξε φοβόταν. Όμως κάποια στιγμή αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την ζωή της. Η Ράου δήλωσε πως «πρέπει να τιμάται η ομορφιά κάθε γυναίκας».

Η 32χρονη Ράου που το 2018 είχε κυκλοφορήσει και βιβλίο με τον τίτλο "Γυναίκα" έγραφε σε αυτό για την αλλαγή του φύλου της: «Νιώθω ότι η ψυχή μου είναι επιτέλους ελεύθερη, σαν να έχει ανοίξει το λουκέτο που με κρατούσε κλειδωμένο τόσο καιρό. Αυτή τη φορά, ναι, είμαι εντελώς γυναίκα».

Υποβλήθηκε σε επέμβαση για αλλαγή φύλου στα 16 της χρόνια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ