Premier League: Ο Χάρι Κέιν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Τότεναμ

Premier League: Ο Χάρι Κέιν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Τότεναμ

Ο Χάρι Κέιν ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από την Τότεναμ.

Όπως μεταδίδει το «Sky Sports», ο σταρ της Τότεναμ ενημέρωσε τη διοίκηση πως θέλει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, εμμένοντας έτσι στην απόφασή του που είχε διαρρεύσει πριν από μερικές εβδομάδες, και βάζει τους Λονδρέζους σε διαδικασία εύρεσης του αντικαταστάτη του.

Ο 27χρονος Βρετανός σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και ήδη έχει ανοίξει επαφές μέσω των μάνατζέρ του με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι για τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Βέβαια, αναμένεται η στάση που θα κρατήσει στο αίτημά του ο Ντάνιελ Λίβι και η διοίκηση των Λονδρέζων, καθώς σίγουρα η προτεραιότητα του κλαμπ θα είναι να τον πουλήσει σε ομάδα του εξωτερικού για να μην ενισχυθεί με την απόκτησή του κάποιος από τους ανταγωνιστές του Big-6.

Σύμφωνα με το «KPMG», η χρηματιστηριακή αξία του πρώτου σκόρερ της φετινής Premier League (22 γκολ) ανέρχεται στα 127,3 εκατ. ευρώ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ