«Φαρμακερή» ατάκα από τον Κάραγκερ: «Ο Ρονάλντο τελείωσε την καριέρα του με συνέντευξη στον Μόργκαν, ο Μέσι κατακτώντας το Μουντιάλ»

«Φαρμακερή» ατάκα από τον Κάραγκερ: «Ο Ρονάλντο τελείωσε την καριέρα του με συνέντευξη στον Μόργκαν, ο Μέσι κατακτώντας το Μουντιάλ»

Άστραψε και βρόντηξε ο Τζέιμι Κάραγκερ μετά την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ.

Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ που δεν είναι και από τους θαυμαστές του Ρονάλντο μιλώντας σε ΜΜΕ στην Αγγλία συνέκρινε το ... τέλος του Μέσι και του Ρονάλντο.

«Ο Ρονάλντο τελείωσε την καριέρα του με συνέντευξη του στον Μόργκαν, ο Μέσι κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο» είπε ο Κάραγκερ.

Από την άλλη ο παλιός του συμπαίκτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γκάρι Νέβιλ σχολίασε: «Με τον Κριστιάνο είχα την αίσθηση ότι ήθελε να συνεχίσει να παίζει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τουλάχιστον για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν. Στόχος του ήταν να πετύχει περισσότερα γκολ.

Θα προτιμούσε να βρει μια ομάδα Champions League. Πιστεύω ότι αυτή η προσφορά είναι εκπληκτικά μεγάλη. Προφανώς κανείς άλλος σύλλογος από την Ευρώπη δεν του προσέφερε αυτά τα χρήματα και για αυτό επέλεξε να πάει στην Αλ Νασρ. Ωστόσο, είναι ένα θλιβερό τέλος. Όπως φαίνεται δεν θα δούμε ξανά τον Ρονάλντο να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS