Europa League: Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Άιντραχτ

Europa League: Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Άιντραχτ

Τη συμμετοχή της στους «16» του Europa League εξασφάλισε η Λιόν στην 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης. Οι «λιονέ» κέρδισαν 3-0 τη Σπάρτα Πράγας στη Γαλλία και αποσπάστηκαν με οκτώ πόντους από τους διώκτες τους στην κορυφή του 1ου γκρουπ. Στο άλλο παιχνίδι Μπρόντμπι και Ρέιντζερς αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, με τους πρωταθλητές Σκωτίας να ισοβαθμούν πλέον στη δεύτερη θέση με τη Σπάρτα Πράγας.

Στον 2ο όμιλο, Μονακό και Αϊντχόφεν έμειναν «άσφαιρες» (0-0) στο Λουί ΙΙ, που επέτρεψε στους Μονεγάσκους να παραμείνουν στην πρώτη θέση, ενώ στη δεύτερη θέση με μόλις δύο πόντους λιγότερους ακολουθεί η Ρεάλ Σοσιεδάδ που έμεινε στο 1-1 στο «Σαν Σεμπαστιάν» κόντρα στη Στουρμ Γκρατς.

Στο 4ο γκρουπ, η Νάπολι εξασφάλισε μία υπερπολύτιμη νίκη κόντρα στην Λέγκια, που διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση ενόψει της συνέχειας. Οι «παρτενοπέι» αν και βρέθηκαν να χάνουν στη Βαρσοβία με το γκολ του Εμρελί, στην επανάληψη έφεραν «τούμπα» το ματς και πήραν τη νίκη με σκορ 1-4. Με τα πέναλτι των Ζιελίνσκι (51’) και Μέρτενς (75’) πέτυχαν την ανατροπή για το 1-2 και στη συνέχεια βρήκαν δίχτυα οι Λοσάνο (79’) και Ουνάς (90’) διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Στον 5ο όμιλο, Γαλατά Σαράι και Λοκομοτίβ Μόσχας μοιράστηκαν τον πόντο στην Πόλη (1-1), με την τουρκική ομάδα να παραμένει μόνη πρώτη στην κατάταξη και να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην είσοδό της στην επόμενη φάση.

Τέλος, στο 8ο γκρουπ, η Γκενκ έβαλε «φρένο» στο νικηφόρο σερί της πρωτοπόρου Γουέστ Χαμ και με το 2-2 αλλά δεν της στέρησε την ευκαιρία να πάρει από τώρα το εισιτήριο για τους «16». Οι Βέλγοι άνοιξαν το σκορ στο 5’ με τον Πέιντσιλ (1-0) και παρότι οι λονδρέζοι πέτυχαν την ανατροπή με τα δύο γκολ του Μπενραμά (59’ και 82’), στο 88’ ένα αυτογκόλ του Σούτσεκ για το 2-2 χάρισε τον πόντο στην Γκενκ και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της ενόψει της συνέχειας στον όμιλο.

Η τρίτη ομάδα της βραδιάς που εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης χάρη στη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Αντβέρπ, με 3-0, στο Βέλγιο.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Άιντραχτ (1-2), για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με την τύχη να γυρίζει την πλάτη στους Πειραιώτες. Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι από τους Γερμανούς, προηγήθηκαν στο 12’ με τον Ελ Αραμπί, αλλά είδαν τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στην πρώτη τους ευκαιρία (17’). Όλα ανάποδα για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι καθώς δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα στον Μπάρκοκ (30'), έχασε πολλές ευκαιρίες για να κάνει το 2-1 και στις καθυστερήσεις (90+1') δέχθηκε το γκολ από τον Χόγκε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ