Eurobasket 2022: Πρεμιέρα σήμερα για την Εθνική Ελλάδας κόντρα στους Κροάτες

Eurobasket 2022: Πρεμιέρα σήμερα για την Εθνική Ελλάδας κόντρα στους Κροάτες

Η αυλαία για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας ανοίγει σήμερα στο Eurobasket 2022, με μία δυνατή «μάχη» κόντρα στην Κροατία των Μάριο Χεζόνια, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς και Ίβιτσα Ζούμπατς, στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης.

Το απόγευμα της Παρασκευής (02/09, 18:00 ΕΡΤ1), η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα παραταχθεί στο παρκέ του «Mediolanum Forum» με στόχο να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της.

Στην 12άδα που θα έχει στη διάθεσή του ο Έλληνας κόουτς βρίσκονται οι Σλούκας, Καλάθης, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Λούντζης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Αγραβάνης, αλλά και οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Γιώργος Παπαγιάννης, με τον πρώτο να παρουσιάζει ακόμη ερωτηματικά γύρω από τον τραυματισμό του σε αντίθεση με τον σέντερ του Παναθηναϊκού που είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Η ελληνική αποστολή θα κινηθεί με γνώμονα την ενότητά της, για την οποία μίλησε και ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου, στη συνέντευξη Τύπου.

Για τον όμιλο της Ελλάδας, παρουσιάζουν και τα ματς της Ουκρανίας με τη Μεγάλη Βρετανία (15:15), αλλά και της Ιταλίας - επόμενου αντιπάλου της Εθνικής- με την Εσθονία που θα κλείσει την ημέρα.

Ακόμα, το Ισραήλ αντιμετωπίζει την Φινλανδία (15:00) στον πρώτο αγώνα της ημέρας, η Πολωνία θα βρεθεί απέναντι στην Τσεχία, ενώ η Σερβία είναι στην αφετηρία για την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς (22:00)

Το πρόγραμμα της ημέρας:
Ισραήλ - Φινλανδία (15:00)
Ουκρανία - Μεγάλη Βρετανία (15:15)
Κροατία - Ελλάδα (18:00)
Πολωνία - Τσεχία (18:30)
Ιταλία - Εσθονία (22:00)
Σερβία - Ολλανδία (22:00)

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ