ESPN: Στο Νο 18 της λίστας με τους κορυφαίους NBAερς όλων των εποχών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

ESPN: Στο Νο 18 της λίστας με τους κορυφαίους NBAερς όλων των εποχών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Δημοσκόπηση με αφορμή την ανάδειξη των 75 κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ πραγματοποίησε το ESPN, για τη θέση που θα έχει ο καθένας στη σχετική λίστα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στο νούμερο 18.

Ο Greek Freak, που βραβεύτηκε στο All Star Game δίπλα σε θρύλους του ΝΒΑ, είναι ήδη στο Νο 18 όλων των εποχών και ενώ έχει πολλά χρόνια σπουδαίας καριέρας μπροστά του.

Ο Αντετοκούνμπο είναι ήδη πρωταθλητής στο ΝΒΑ και συνεχώς, όσο περνούν και τα χρόνια, θα ανεβαίνει στη λίστα των κορυφαίων.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ άφησε πίσω του θρύλους όπως ο Αϊζέια Τόμας (Νο 27), ο Σκότι Πίπεν (Νο 32), ο Ντομινίκ Ουίλκινς (Νο 36), ο Ντουέιν Ουέιντ (Νο 30), ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον (Νο 25), αλλά και οι Καρλ Μαλόουν και Τζον Στόκτον (Νο 24).

Από εκεί και πέρα, η κορυφή ανήκει ακόμη μια φορά στον Μάικλ Τζόρνταν που θεωρείται ό,τι καλύτερο έχει περάσει ποτέ, ενώ στη δεύτερη θέση είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Τρίτος είναι ο σπουδαίος Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ενώ μπροστά από τον Αντετοκούνμπο βρίσκονται οι Ντιρκ Νοβίτσκι (Νο 17) και Στεφ Κάρι (Νο 16), με τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ να είναι στο Νο 10.

Το Top-15 του ESPN

  1. Μάικλ Τζόρνταν
  2. ΛεΜπρόν Τζέιμς
  3. Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ
  4. Μάτζικ Τζόνσον
  5. Ουίλτ Τσάμπερλεϊν
  6. Μπιλ Ράσελ
  7. Λάρι Μπερντ
  8. Τιμ Ντάνκαν
  9. Όσκαρ Ρόμπερτσον
  10. Κόμπι Μπράιαντ
  11. Σακίλ Ο’ Νιλ
  12. Κέβιν Ντουράντ
  13. Χακίμ Ολάζουον
  14. Τζούλιους Έρβινγκ
  15. Μόουζες Μαλόουν
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS