ΕΟΚ: Ο Τσαγκρώνης είναι ο παράγοντας που διώκεται για απόπειρα βιασμού - «Είναι στημένη η δίωξη»

ΕΟΚ: Ο Τσαγκρώνης είναι ο παράγοντας που διώκεται για απόπειρα βιασμού - «Είναι στημένη η δίωξη»

Ποινική δίωξη σε βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πατρών. Το συγκεκριμένμο στέλεχος κατηγορείται από υπάλληλο της ομοσπονδίας για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ», ο Τάκης Τσαγκρώνης, το επί σειρά ετών «νούμερο 2» της Ομοσπονδίας πίσω από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο οποίος μίλησε για τη δίωξη, αρνούμενος τις κατηγορίες.

Μάλιστα, χαρακτήρισε «πικραμένη» την υπάλληλο της ΕΟΚ που τον κατήγγειλε, λέγοντας: «Όποια πικραμένη θέλει, κάνει καταγγελία».

Μεταξύ άλλων, είπε: «Μια στημένη δίωξη είναι, η οποία παρουσιάζεται κάθε φορά παραμονές εκλογών. Παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2021 όταν είχαμε εκλογές, παρουσιάζεται και τώρα που έχουμε εκλογές. Λέει η κυρία αυτή ότι το 2014 επιχείρησα να τη βιάσω. Αυτά που γράφει μέσα είναι ψέματα, αποδεικνύονται από τους μάρτυρες που καταθέτουμε και έχω μία απορία σε όλη αυτή την ιστορία. Εάν αποπειράθηκε κάποιος να βιάσει κάποια, αυτή η κάποια από κει και πέρα του φέρεται φιλικότατα και όλες τις μέρες μέχρι το 2018, που την έχουμε συνέχεια μαζί μας, φέρεται με οικειότητα, φωνάζει 'γενικούλη μου', σου φτιάχνει τη γραβάτα και τέτοια πράγματα;».

– Στην Κρήτη τι ακριβώς συνέβη; Το περιστατικό το οποίο καταγγέλλεται, έχει συμβεί; Μπήκατε εσείς στο δωμάτιό της;

«Όχι, όχι, όχι, καμία σχέση».

– Είχατε φιλική σχέση μαζί της;

«Είχαμε φιλικές σχέσεις. Με όλο το προσωπικό είχαμε φιλική σχέση και το θέμα είναι ότι εγώ δεν ξεχώριζα ποτέ το προσωπικό και προσπαθούσα όσο το δυνατόν με τις διοργανώσεις που είχαμε να δουλεύουν όλοι και να παίρνουν το κάτι παραπάνω που δικαιούνται. Σε μια εποχή που τα πράγματα ήταν δύσκολα χρειαζόταν να πάρει κάποιος παραπάνω χρήματα. Αυτό γινόταν συνέχεια και σας λέω, εάν γινόταν αυτό στην Κρήτη, την άλλη μέρα θα ερχόταν στο γήπεδο και θα σε αγκάλιαζε και θα έλεγε «γενικέ μου» και το ένα και το άλλο;».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS