Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους για τρεις μήνες - Δεν πάει στο ΣΕΦ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους για τρεις μήνες - Δεν πάει στο ΣΕΦ

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τρεις μήνες απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα.

Αυτό σημαίνει ότι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR πιθανότατα δεν θα πάει στο ΣΕΦ για τον τέταρτο τελικό της Basket League (12/6-21:15) με τον Ολυμπιακό. Δεν θα δώσει το "παρών" και στον πέμπτο τελικό στο ΟΑΚΑ (14/6-21:15), εφόσον χρειαστεί.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πάντως, θα μπορούσε να παραστεί στο φαληρικό κλειστό. Η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ δεν είναι τελεσίδικη. Όπως ανέφερε ο ίδιος, ο Έργκιν Αταμάν τιμωρήθηκε με 30.000 ευρώ πρόστιμο.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Οι δύο αναρτήσεις

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πάντως, έκανε δύο αναρτήσεις για τη συγκεκριμένη τιμωρία.

Στην πρώτη έγραψε: "3 μήνες. Μία για κάθε τεχνική ποινή που μας έριξε".

postarisma dimitris giannakopoulos 1

Στη δεύτερη συνέχισε: "Προσπάθεια αλλοίωσης πρωταθλήματος για ακόμα μία φορά. Επακόλουθα από 30+ χιλιάρικα πρόστιμο ο Αταμάν και απαγόρευση εγώ. Κανείς διαιτητής και κανείς από την πλευρά του Ολυμπιακού".

postarisma dimitris giannakopoulos 2

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Γιατί τον τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τρεις μήνες απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα "για τις πράξεις και δηλώσεις του". Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με 30.000 ευρώ πρόστιμο και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με 50.000.

Στην απόφαση αναφέρεται: "Επιβάλλεται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ιδιοκτήτη της Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών μηνών και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ για τις πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά από το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία που διεξήχθη την 7/6/2024".

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ