Ντάνι Άλβες: Δεν φοβάμαι τίποτε – Θα δεχτώ ό,τι προκύψει

Ντάνι Άλβες: Δεν φοβάμαι τίποτε – Θα δεχτώ ό,τι προκύψει

Ο Ντάνι ΆλβεςΣ εξακολουθεί να βρίσκεται στη φυλακή, αφού κατηγορείται για τον βιασμό μίας 23χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο Ντάνι Άλβες δηλώνει ότι δεν φοβάται και είναι πεπεισμένος ότι θα βγει αρκετά σύντομα από την φυλακή, όπου βρίσκεται εδώ και περισσότερο από μια εβδομάδα.

Ο Βραζιλιάνος άσος είναι κατηγορούμενος για βιασμό μιας 23χρονης γυναίκας και φυλακίστηκε χωρίς εγγύηση, δεδομένου του αριθμού των συντριπτικών στοιχείων, που υπάρχουν εναντίον του.

Σημειώνεται ότι ο Ντάνι Αλβες έχει δώσει στους ανακριτές αντικρουόμενες εκδοχές των γεγονότων.

Ακόμα, τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι συγκρατούμενοι του τον υποδέχθηκαν με χαρά και μάλιστα, δεν διστάζουν να του ζητήσουν αυτόγραφα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Vanguardia», ο Ντάνι Αλβες σχολίασε συνομιλώντας με συγκρατούμενους του για το θέμα: «Ο ποδοσφαιριστής έμεινε έξω, εδώ είμαι ακόμη ένας κρατούμενος. Θα δεχτώ ό,τι προκύψει. Έφυγα από το σπίτι, όταν ήμουν μόλις 15 ετών. Έχω ξεπεράσει δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις στην ζωή μου. Αυτό είναι κάτι που θα περάσει. Δεν φοβάμαι τίποτε».

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών του με τους υπόλοιπους κρατούμενους, ο Βραζιλιάνος αμυντικός επιμένει ότι η σεξουαλική σχέση με την καταγγέλλουσα ήταν συναινετική, και ως εκ τούτου ελπίζει ότι θα μπορέσει να βγει από την φυλακή σχετικά σύντομα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS