Champions League: Ετοιμες να τσεκάρουν την πρόκριση στους «8» Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι

Champions League: Ετοιμες να τσεκάρουν την πρόκριση στους «8» Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι

Ακόμα δύο εισιτήρια που οδηγούν στους «8» του Champions League τσεκάρονται απόψε, με Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι να έχουν το προβάδισμα απέναντι σε Αταλάντα και Γκλάντμπαχ, αντίστοιχα.

Αμφότερες επικράτησαν στα πρώτα παιχνίδια και θέλουν στις αποψινές ρεβάνς να πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ υποδέχεται την Αταλάντα (22:00, Cosmote Sport 2HD) και το 1-0 υπέρ της στο Μπέργκαμο τής δίνει τον πρώτο λόγο, ωστόσο η ιταλική ομάδα αγωνίζεται με επιθετική φιλοσοφία και είναι ικανή να κάνει τη ζημιά στη «βασίλισσα». Ο Ζιντάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκ νέου πρόβλημα τραυματισμού, ενώς εκτός είναι και οι Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Μαριάνο και Οντριοθόλα.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Αταλάντα, Γκασπερίνι, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φρόιλερ, Σούταλο και Χάτεμπουρ. Ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και υπολογίζονται κανονικά ο Τζιμσίτι και ο Σαπάτα.

Ξανά στη Βουδαπέστη
Στη Βουδαπέστη, εκεί που έγινε και το πρώτο παιχνίδι, η Μάντσεστερ Σίτι περιμένει την Γκλάντμπαχ (22:00, Cosmote Sport 1HD) έχοντας το υπέρ της 2-0 χάρη στα γκολ που είχαν πετύχει ο Μπερνάρντο Σίλβα και ο Γκάμπριελ Ζεσούς. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει ως μοναδική απουσία αυτή του Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Μάρκο Ρόζε της Γκλάντμπαχ αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς, ενώ στη διάθεσή του μετά από καιρό έχει τους Μπενσεμπαϊνί και Κράμερ.

Tο αποψινό πρόγραμμα: 

Στη Μαδρίτη: Ρεάλ-Αταλάντα

Στη Βουδαπέστη: Μάνστεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ

Champions League: Οι αγώνες της φάσης των «16» (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα)

Γιουβέντους - Πόρτο 3-2 παρ. (1-2)
Ντόρτμουντ - Σεβίλλη 2-2 (3-2)
Λίβερπουλ - Λειψία 2-0 (2-0)
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα 1-1 (4-1)

Τρίτη 16 Μαρτίου

Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ (2-0)
Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα (1-0)

Τετάρτη 17 Μαρτίου

Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0)
Μπάγερν -Λάτσιο (4-1)
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/spor/champions-league-siti-gklantmpa-real-atalanta

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ