Champions League: Η UEFA αφαιρεί τον τελικό από την Αγία Πετρούπολη - Θα γίνει στο Παρίσι

Champions League: Η UEFA αφαιρεί τον τελικό από την Αγία Πετρούπολη - Θα γίνει στο Παρίσι

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έφερε καταιγιστικές εξελίξεις και στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Η UEFA, όπως αναφέρουν οι Times, έχει ήδη αποφασίσει να μην διεξαχθεί ο τελικός του Champions League (28/05) σε ρωσικό έδαφος και μάλιστα, φαίνεται ότι την τεράστια τιμή θα την έχει το «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν την Πέμπτη και οι δυο τους συζήτησαν την ετοιμότητα της πόλης του φωτός για να φιλοξενήσει την σπουδαιότερη αναμέτρηση του Champions League για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Απομένει φυσικά η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς UEFA, που είχε ενημερώσει για το έκτακτο meeting που προγραμματίστηκε για σήμερα (25/2).

Η κίνηση αυτή ήρθε μετά από επιστολές από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και κυβερνήσεις κρατών που ζητούσαν από την UEFA να αποκλείσει όλες τις ρωσικές πόλεις από οποιαδήποτε ποδοσφαιρική διοργάνωση και να διακόψει κάθε μορφή χορηγικής συνεργασίας με την Gazprom, που αποτελεί έναν από τους βασικούς χορηγούς του Champions League.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ