Απίθανη η επίδοση του Ντόι – 3ος καλύτερος U23 στόπερ στην Ευρώπη

Απίθανη η επίδοση του Ντόι – 3ος καλύτερος U23 στόπερ στην Ευρώπη

Κανένας δεν περίμενε στον πρώτο γύρο, σε εκείνο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ότι ο Ανδρέας Ντόι θα εξελισσόταν έτσι.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στα πλάνα του Μίτσελ, έχοντας κάθε εβδομάδα σπίτι τη φανέλα του βασικού, δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Ντόι αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική ότι του αξίζει και μάλιστα στο 100% αυτό που βιώνει τους τελευταίους μήνες με τους Ερυθρόλευκους, καθώς το επίπεδο των εμφανίσεων του είναι τέτοιο που «δικαιολογεί» απόλυτα την επιλογή του Μίτσελ να τον «ρίξει» στα… βαθιά και να τον εμπιστευτεί.

«Θα σας απαντήσω όπως στην προηγούμενη ερώτηση. Ποιος πίστευε τότε πως σήμερα ο Ντόι θα ήταν τόσο σημαντικός για την ομάδα μας; Αυτό δεν οφείλεται στον προπονητή, ούτε καν στο staff, αλλά στον ίδιον τον παίκτη που άρπαξε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε. Ωστόσο καλό είναι να θυμόμαστε πως τότε κανείς δεν μας πίστευε», είχε αναφέρει ο Ισπανός τεχνικός για τον νεαρό στόπερ του Ολυμπιακού, στα τέλη του Γενάρη, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η απόφαση του Μίτσελ ωστόσο, αποδεικνύεται και από τα ίδια τα στατιστικά, καθώς ο Ντόι βρίσκεται σε μια πολύ κλειστή και ιδιαίτερη λίστα με κεντρικούς αμυντικούς που ανήκουν στην κατηγορία των U23.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Ντόι βρίσκεται σε μια λίστα με στόπερ της κατηγορίας των U23 που δεν έχουν «φάει» ακόμα ντρίμπλα μέσα στη σεζόν. Και μάλιστα, ο 20χρονος έχει αρκετά υψηλή θέση, καθώς βρίσκεται 3ος στη λίστα (έχοντας αγωνιστεί 1035 λεπτά) η οποία έχει συνολικά έξι ποδοσφαιριστές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ