Αναβρασμός στη Θεσσαλονίκη, το σκεπτικό της ΕΕΑ ζητεί ο ΠΑΟΚ

Αναβρασμός στη Θεσσαλονίκη, το σκεπτικό της ΕΕΑ ζητεί ο ΠΑΟΚ

Τεταμένη είναι η κατάσταση στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά τις εξελίξεις που ακολούθησαν την ετυμηγορία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που διαπίστωσε πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη και εισηγήθηκε τον υποβιβασμό αμφοτέρων των ΠΑΕ.

Η ψήφιση της τροπολογίας, που μετατρέπει τον υποβιβασμό σε αφαίρεση βαθμών και πρόστιμο, έχει επιφέρει αναστάτωση και η κατάσταση τείνει να φύγει από τον έλεγχο, όπως δείχνει η επίθεση στα γραφεία του βουλευτή της Ν.Δ. και Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Σταύρου Καλαφάτη.

Επίσης, «επισκέψεις» οπαδών στα γραφεία και των άλλων βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στη Θεσσαλονίκη ανάγκασαν την αστυνομική διεύθυνση της πόλης στη λήψη μέτρων για την προστασία και φύλαξη των γραφείων πολιτικών προσώπων, εντός και εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Για αύριο (30/1) είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 18:00 στην Καμάρα, ενώ ήδη οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σήμερα σε προσαγωγές φίλων του ΠΑΟΚ που μετείχαν στις απρογραμμάτιστες κινητοποιήσεις σε κεντρικό σημείο της πόλης στην οδό Τσιμισκή, στο ύψος των Λαδάδικων.

Ο ΠΑΟΚ απειλεί με αγωγές και μηνύσεις τα τρία μέλη της ΕΕΑ που ψήφισαν την εισήγηση αποβολής της ομάδας από το πρωτάθλημα και θα ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κινητών των τριών μελών της ΕΕΑ κατά το τελευταίο δίμηνο.

Αργά το απόγευμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία προαναγγέλλει την συνέχεια των ενεργειών της προς δικαίωση.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτεί ΣΗΜΕΡΑ το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ. Οποιαδήποτε επιπλέον καθυστέρηση προστίθεται πλέον στις αναρίθμητες υποψίες, σε βαθμό βεβαιότητας, που έχουμε σχετικά με την έκδοση της απόφασης αλλά και το χρόνο αυτής όπως ήδη έχουμε καταγγείλει. Δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι το σκεπτικό γράφεται από την καταγγέλουσα ΠΑΕ και όχι από τα μέλη της ΕΕΑ», αναφέρει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS