Ενταση στην κλήρωση των διαιτητών για τους τελικούς μπάσκετ

diatitesbasket

Τα... γνωστά άρχισαν από νωρίς και φέτος ενώ ετοιμαζόμαστε για τους τελικούς των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ. Η διαιτησία που αποτελεί διαχρονικά σημείο τριβής και αντιπαράθεσης μπήκε και πάλι στο "κάδρο" από την κλήρωση των διαιτητών για τους δύο πρώτους αγώνες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε να παρακολουθήσει τη διαδικασία, αλλά αποχώρησε πριν αυτή αρχίσει επειδή είχε συμπεριληφθεί στην κλήρωση ο διαιτητής Πηλοϊδης για τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει κάνει αίτημα εξάριεσης. Ο Ολυμπιακός δεν αποχώρησε, αλλά είδε τον διαιτητή για τον οποίο αυτός έχει κάνει αίτημα εξάιρεσης, τον Τανατζή, να κληρώνεται στον αυριανό πρώτο τελικό του ΟΑΚΑ, μαζί με τους Ταβουλαρέα και Γκόντα.

Στο Δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στο ΣΕΦ τη Δευτέρα 26/5, θα σφυρίξουν οι Χριστοδούλου, Πηλοϊδης και Φούφης, Μετά, θα ακολουθήσει νέα κλήρωση για τα επόμενα παιχνίδια.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ